Invitasjon til forkynnerdager

Forkynnerdager på Oven 17.-19. september

Denne epost blir sendt til alle forkynnere innen DFEF.

Vi har igjen gleden av å invitere alle aktive forkynnere til en samling i lag med forkynnerkollegaer. Årets forkynnersamling går av stabelen 17.-19. september og vil finne sted på Oven leir og konferansesenter.

Innkvarteringen vil foregå i internatdelen på Oven. Her er det 4 mannsrom, men vi vil sannsynligvis klare oss med å legge 2 personer på hvert rom. Toalett og dusj er i gangene.

Som tidligere legger vi opp til at samlingen skal foregå i avslappende atmosfære, men vi har også noen programposter som er satt. Bl.a. vil vi få besøk av Einar Nymoen som vil holde foredrag for oss ut fra hans opplevelser over det å være forkynner som har «møtt veggen». Han har skrevet en bok basert på dette som heter «et oppreist liv».

Vi vil også legge opp til en oppfølging av vedtaket på årets landsmøte om å se på DFEF sin teologi/lære.

Dersom noen av dere har innspill og tanker hvordan forkynnersamlingen kan bli mest mulig relevant for den tjenesten dere står i er det fint om dere gir tilbakemeldinger til undertegnede.

Oppholdet under forkynnerdagene er gratis for alle forkynnere. Dersom man ønsker å ha med seg ledsager koster dette 1300,-. Samlingen starter kl. 13.00 på mandagen med lunsj og avsluttes med lunsj på onsdagen.  

Vi minner om at det går flyvinger med Dat.dk til Moss lufthavn Rygge fra Bergen og Stavanger. I skrivende stund kan man fly t/rt Stavanger/Bergen for 700,-  Vi kan arrangere transport fra Rygge lufthavn til Oven.

Påmelding gjøres på våre nettsider; http://www.dfef.no/forkynnerdager-2012

Med vennlig hilsen

Bjørn S. OlsenNettløsning og design er levert av Kréatif