NYTT KONTOR - NY ADRESSE - NYTT TELEFONNUMMER Fra 1.oktober 2018 flytter MHU inn i kontorfellesskap med Pinsebevegelsen i Oslo.

 

Les mer
Til Det Gode Budskaps abonnenter Som abonnenter på Det Gode Budskap har dere betalt abonnementspris for hele året, kr. 650,-. Dere har bare fått 7 nummer av bladet, og ikke 11 som dere har betalt for. I tillegg vil dere får to nyhetsbrev i år, et sendes ut på papir og epost i disse dager. Neste utgave kommer i november sammen med utsendelse av «Misjonskalenderen 2019».

 

Les mer
Til DGBs lesere og DFEFs menigheter: Etter at Det Gode Budskap kom i sin siste magasinutgave i i august, har MHU og administrasjonen jobbet mye med å finne gode løsninger og gode kommunikasjonskanaler. Les mer
Frivillige i fokus før Sommerstevnet

– I fjor samlet vi 70-80 medarbeidere til en kveldssamling dagen før stevnet startet. Også i år vil vi vise at vi setter pris på alle de frivillige medarbeidere, forteller hovedkomiteen for Sommerstevnet 2018.

Les mer
Pressemelding fra DFEF og Pinsen De Frie Evangeliske Forsamlinger og Pinsebevegelsen har gått sammen om å sende ut en pressemelding i etterkant av at politiet på Fitjar valgte å bryte seg inn i menigheten Betania, Fitjar sitt lokale og med makt hente ut en afghansk familie som har søkt kirkeasyl der. Les mer
Kirkeasylanter: Tatt med makt i DFEF-bedehus Det var et menighetsbygg tilhørende De Frie Evangeliske Forsamlinger på Spjelkavik der politiet tidlig fredag den 23. februar knuste et vindu og brøt seg inn. En afghansk familie hadde søkt tilflukt i menighetens lokale som kirkeasylanter. Les mer
En ordentlig julefeiring Noen ganger tenker jeg på at det må være rart for Jesus å se på vår julefeiring. Mye av feiringen av hans fødsel har lite å gjøre med ham. Det er trist, ikke bare for ham, men for oss også. Les mer

NYTT KONTOR - NY ADRESSE - NYTT TELEFONNUMMER
Fra 1.oktober 2018 flytter MHU inn i kontorfellesskap med Pinsebevegelsen i Oslo.

 


Les mer (29.9.2018)
Til Det Gode Budskaps abonnenter
Som abonnenter på Det Gode Budskap har dere betalt abonnementspris for hele året, kr. 650,-. Dere har bare fått 7 nummer av bladet, og ikke 11 som dere har betalt for. I tillegg vil dere får to nyhetsbrev i år, et sendes ut på papir og epost i disse dager. Neste utgave kommer i november sammen med utsendelse av «Misjonskalenderen 2019».

 


Les mer (27.9.2018)
Til DGBs lesere og DFEFs menigheter:
Etter at Det Gode Budskap kom i sin siste magasinutgave i i august, har MHU og administrasjonen jobbet mye med å finne gode løsninger og gode kommunikasjonskanaler.
Les mer (27.9.2018)
Frivillige i fokus før Sommerstevnet

– I fjor samlet vi 70-80 medarbeidere til en kveldssamling dagen før stevnet startet. Også i år vil vi vise at vi setter pris på alle de frivillige medarbeidere, forteller hovedkomiteen for Sommerstevnet 2018.


Les mer (17.4.2018)
Pressemelding fra DFEF og Pinsen
De Frie Evangeliske Forsamlinger og Pinsebevegelsen har gått sammen om å sende ut en pressemelding i etterkant av at politiet på Fitjar valgte å bryte seg inn i menigheten Betania, Fitjar sitt lokale og med makt hente ut en afghansk familie som har søkt kirkeasyl der.
Les mer (05.3.2018)
Kirkeasylanter:
Tatt med makt i DFEF-bedehus
Det var et menighetsbygg tilhørende De Frie Evangeliske Forsamlinger på Spjelkavik der politiet tidlig fredag den 23. februar knuste et vindu og brøt seg inn. En afghansk familie hadde søkt tilflukt i menighetens lokale som kirkeasylanter.
Les mer (05.3.2018)
En ordentlig julefeiring
Noen ganger tenker jeg på at det må være rart for Jesus å se på vår julefeiring. Mye av feiringen av hans fødsel har lite å gjøre med ham. Det er trist, ikke bare for ham, men for oss også.
Les mer
Et bønnesvar jeg aldri glemmer
Den gangen dette hendte, bodde vi fem søsken hjemme. Den yngste var bare halvannet år gammel. Vi hadde ingen stor villa, men bodde i en leiegård hvor vi hadde ett rom og kjøkken.
Les mer (14.12.2017)
Sang englene julenatten?
Tanken om et englekor som sang lovsanger til Gud, har blitt svært vanlig i vår kultur. Men står det virkelig i Bibelen at englene sang den natten Jesus ble født?
Les mer (14.12.2017)
Samarbeidspartneren få benytter
De Frie Evangeliske Forsamlinger er en av samarbeidsorganisasjonene til Kristelig studieforbund (K-stud). K-stud kan bidra med økonomisk og pedagogisk støtte til menighetenes mange virkegrener. Få benytter tilbudet.
Les mer (01.12.2017)
Håpets Festival 11. og 12. november
Håpets Festival har den store gleden av å ønske deg velkommen til en GRATIS Festival 11. og 12. november i Oslo Spektrum med Franklin Graham som hovedtaler. 
Les mer (12.10.2017)

Det Gode Budskap er et organ for 
Bladet kommer ut den 15. i hver måned.
Bladet kan bestilles på tlf. 33 06 54 56, eller pr. epost til: tina.celand@dfef.no
Nettløsning og design er levert av Kréatif