Nyhetsarkiv DFEF

FLK 2012

Velkommen til Karmøy

Det er med stor glede vi kan ønske ”frievennene” velkommen til Forkynner- og lederkonferansen på Klippen Vedavågen, Karmøy.

Ved Leif Frode Svendsen
Oppdatert: (14.11.2011)

”Tiden er inne” – er overskriften over årets konferanse. Det handler om en herlig forventning om at Herren vil gjeste sitt folk. Ja, tiden for vekkelse, fornyelse over våre menigheter, hjemsteder og landet vårt – ER NÅ.

”Tiden er inne” – Jesus kommer snart igjen, og vi må igjen fornye oppdraget vårt og riste støv av Jesu befalinger. Det er ikke tid til å vente lenger, men vi må komme på banen for Jesus i de siste minuttene av denne tidsalder.

”Tiden er inne” – handler om en visshet om at Gud vil tale direkte til sitt folk i dag. Derfor er det satt fokus på det profetiske i konferansen. Håpet er at Gud vil fornye sitt folk og sine løfter – og tale direkte inn i sine tjeneres liv.

”Tiden er inne” – handler om en forventning om at Gud skal møte den enkelte i konferansen. At konferansen rett og slett skal bli en fornyelseskonferanse som får betydning inn i våre menigheter og vil sette kurs inn i nye, rike tider for Guds rike i Norge.

Klippen Vedavågen har gode erfaringer med å arrangere større konferanser, og hele menigheten gleder seg over å være vertskap for denne konferansen. En egen arbeidsgruppe er allerede i gang med å legge det praktiske til rette for deltakerne. I forhold til programmet, har Klippen hatt et konstruktivt og positivt samarbeid med Forkynner- og ledergruppen.

Henderson Airport Hotell har nettopp gjort seg ferdig med en større utbygging og har 40 nye rom til disposisjon. Vi håper at disse vil bli okkupert av tilreisende fra hele landet. Tradisjonen tro vil det også bli lagt tilrette for privat innkvartering.

Karmøy er kjent for sin rikdom av gode sangkrefter, og dette vil spesielt krydre alle kveldsmøtene. Her har alle noe å glede seg til. Håpet er at det vil bli fulle hus under kveldsmøtene – ja, skikkelige festmøter hvor Ånden får herliggjøre Jesu navn.

Ja, vi har tro for en fantastisk konferanse – og ønsker alle hjertelig velkommen til Klippen Vedavågen og verdifulle festdager.

På vegne av menigheten

Pastor Leif F. SvendsenPrint artikkel Skriv ut artikkelen
 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif