Misjon

Lynda Randle til Sommerstevnet

Stor misjonskonsert med Lynda Randle på Lørdagen under årets Sommerstevne. Konserten vil foregå i vakre Kråkevika.

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (07.5.2014)Lynda Randle er kjent for de fleste som en av stjernene i de populære musikkvideoene «Gaither Homecoming Friends». Lynda vokste opp i et knallhardt miljø i Washington D.C. og så både ran, slossing og drap som barn. Men Gud har reist henne opp og hennes historie har styrket mange tusen i Norge og resten av verden.

Lynda Randle har vært i Norge mange ganger tidligere og sier til den kristne avisen Dagen at hun har forelsket seg i Norge og skryter av folk og landskap. -Jeg mistet både munn og mæle da jeg så de snødekte fjellene. Alt det grønne arealet, skyene – det blåste meg bort. Dette er et vakkert sted. Det er utrolig nydelig her.

- Det er som å komme hjem, fordi folk kjenner oss så godt fra filmer og CD-er, og vi trives svært godt i dette landet sier hun videre i intervjuet med Dagen.

I 2012 arrangerte misjonsorganisasjonen «make a change», som er knyttet til menigheten Betania Spangereid, en konsert med sangerinnen i Kråkevika. Konserten var en stor suksess og samlet 2000 tilhørere. Arrangørene av Sommerstevnet 2014 har fått tilbudet om å gjenta denne suksessen og takket ja til dette.

De direkte kostandene ved Lynda Randle sitt besøk blir dekket av sponsorinntekter, slik at alle billettinntekter vil deles i to like store deler og gå direkte til «make a change» og DFEF sitt bistandsarbeid i Swaziland.

Kråkevika ligger ute i skjærgården ved Spangereid og vil skape en flott ramme rundt arrangementet.  Det vil også bli salg av grillmat, rumensk mat, kaffe og lapper. Entré for personer over 15 år er 250,- Barn har gratis inngang.

  
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif