Misjon

Sri Lanka

Nyhetsbrev fra Svend Svendsen i Sri Lanka.

"Det at jeg får være med på å få trykke Guds Ord i endetiden er stort. En tid da mennesket ser etter hva som er ekte og hva som kan bestå. " skriver Svend Svendsen i sitt nyhetsbrev.

Oppdatert: (04.12.2013)Det at jeg får være med på å få trykke Guds Ord i endetiden er stort. En tid da mennesket ser etter hva som er ekte og hva som kan bestå. Hva annet enn nemlig Guds Ord er bevis på dette. Ordet har blitt testet, og bestått tidens test. Her vil jeg nevne inn et lite vitnesbyrd om hva som har skjedd i arbeidet vårt her ute, en historie som talte sterkt til meg gjennom Markusevangeliet vi trykker for India.

En person som hadde blitt lurt lærte seg å lese  igjennom evangeliet de fikk. Dette gjorde at personen ikke bare lærte seg å lese og ikke minst slippe  å bli lurt hver gang salg av varen sin.  India har et grusomt kastesystem, men det vi hører og ser er at igjennom evangeliet blir mennesker kallet til frihet og glede.  Vi får høre at mennesker som ikke kunne skrive  eller lese lærer å lese gjennom Markusevangeliet og får en helt ny hverdag, og nye muligheter åpner seg  for dem. Som Guds Ord var for vesten da det kom, virker  det til opplysning ikke bare for hjerte men også til  menneskelig kunnskap.

Vi har som mål for 2013 å få ut over 2,000,000 eksemplar på 14 forskjellige språk til India. Per dags dato  har vi trykket nærmere 1,000,000. (Se grafen med språk og antall.) Totalt skal dette bli tre fulle containere.
For 2014 har vi tro for 3,000,000 om ikke flere, og enda flere språk. Et eksemplar koster 60 øre så om du vil være med ta kontakt.


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif