Misjon

MHU besøkte Fjerne Østen

En delegasjon fra MHU besøkte Japan, Hong Kong og Kina. Hensikten var å se arbeidet DFEF er en del av og følge bibler på vei fra trykkeriet i Japan til mottakere i Kina.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (29.11.2013)


Det gode budskap har i desember reportasje om MHUs reise til Fjerne Østen.

– Vi oppnådde til fulle det som var turens målsetting, forteller MHU-leder Haldor Aasebø. Vi begynte i Japan og fikk en grundig gjennomgang av arbeid i trykkeriet som ble startet av misjonær Arnfinn Andås og som vi fortsatt støtter, sier Aasebø.

Delegasjonen reiste videre til Hong Kong og fulgte bibelstrømmen over grensen inn i Kina.

– Det var en opplevelse å reise i Kina. Vi hadde med bibler som vi ga til menighetsledere vi besøkte. Jeg så stor glede og takknemlighet i ansiktet deres da de fikk bibler av oss. Mot slutten av reisen så vi en påtakelig skuffelse blant de vi traff da vi ikke hadde flere igjen, forteller Haldor Aasebø.

Delegasjonen spiste også herlige Østens retter og fikk tid til å besøke Den kinesiske mur, Den forbudte by og terrakottahæren i Xian.

Du kan lese mer om denne reisen og arbeidet i Fjerne Østen i Det gode budskap, papirutgaven. Abonnement kan bestilles på telefon 33 04 56 56 eller på e-post: tina.celand@dfef.no.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif