Misjon

Gled deg til ny utgave av

Det gode budskap

Innen den 15. juni ligger en rykende fersk utgave av Det gode budskap i abonnentenes postkasse. Det er et rikholdig blad med nytt fra inn- og utland. Budskapet tar denne gangen opp et brennaktuelt tema for DFEFs menigheter; kvinner i ledende tjenester i menigheten. 

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (04.6.2012)


Gunnar og May-Lise Standal er forstanderpar i Knoffen, Drammen, med misjonsfest to ganger i året. I bladet forteller May-Lise sin mening om kvinner som ledere.

Innen 15. juni ligger en rykende fersk utgave av Det gode budskap i abonnentenes postkasse. Det er et rikholdig blad med nytt fra inn- og utland. Budskapet tar denne gangen opp et brennaktuelt tema for DFEFs menigheter; kvinner i ledende tjenester i menigheten. Temaet skal tas opp under årets Landsmøte. Ved å lese Det gode budskap kan du møte godt forberedt til denne sesjonen.

I juni-utgaven av Det gode budskap starter vi en serie vi har kalt Frie profiler. Der presenterer vi markante personligheter blant de frie venner, personer som ikke lenger er så aktive på grunn av deres høye alder. Denne beskrivelsen er kanskje ikke helt riktig, da førstemann ut, reiseevangelist Finn Kleppe, er en meget aktiv pensjonist.

I tillegg besøker Budskapet Betania, Leirvåg, utenfor Bergen. Den lille menigheten har to ganger bygd sitt gudshus av rivningsmaterialer. Nå driver de et stort arbeid for ungdom – uten én ungdom i menigheten. Du finner ungdomssider og kan lese om ungdom som bruker sparepengene og får sitt livs opplevelse når de besøker sitt misjonsfelt i Argentina. Les om klovnen som fant gleden i Gud, M40 som snart runder 125 år og en ung jente som har funnet sin oppgave i verdens nordligste by.

Bladet inneholder også mye oppbyggelig stoff som vi tror vil bringe glede til våre lesere.

Gled deg til nytt Det gode budskap.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif