Misjon

Bakke i Spania

MÅNEDSHILSEN for februar 2012

Vi vil minne om dette verset som står i Fil 4:6  :  Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk.

Ved Bakke i Spania
Oppdatert: (26.2.2012)

Kjære venner, Guds fred.

Vi vil minne om dette verset som står i Fil 4:6  :  Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk.

Vær ikke bekymret, men legg det hos Herren.  Han er den Almektige, som hører våre bønner.

Som vi fortalte om i forrige hilsen, så har vi åpnet et nytt møtelokal i landsbyen Ojén.

Det er alltid spennende å se hvordan en vil bli mottatt når vi begynner et nytt arbeide slik. Den  første som kom, var dama som vi leier lokalet av, og noen fra nabolaget der. Det var jo veldig hyggelig. Til uka nå så skal vi ha en spesiell kampanje med møter hver kveld. Vi får besøk av Arne Gundersen, som skal tale i disse møtene. Legg det på ditt hjerte å be for disse møtene.

San Pedro.: Rut, som går i menigheten der, har i lang tid bedt om at dattera hennes må bli frelst. De siste ukene har der skjedd noe med Adriana ,som hun heter. Hun begynnte å bli roligere, og hun ville plutselig gå på møte en søndag. Også søndagen deretter kom hun . Hun fikk lytte til evangeliet om Jesus, og da innbydelsen gikk ut, tok hun bestemmelsen å gav sitt liv til Herren.  Takk og lov. Tårene randt på mammas kinn, da Adriana bekjente Jesu navnet. Tenk hvilken seier i hjemmet der.  Rut har vært bekymret mer enn en gang for dattera si, men nå gikk det til seier !

Marbella : Godt å se unge og eldre som samles til møtene, for ikke å snakke om alle barna. Det gleder oss !

I ettermøtet sist søndag var det så fint å se unge ektepar som sammen søkte Herren til fornyelse. Godt å merke at der er stor  lengsel i hjertene.

Så vil vi takke den enkelte av dere, for all forbønn og støtte, og ønsker dere Guds rike velsignelse over liv og tjeneste. Takk for at dere vil være med å be for arbeidet videre framover..

Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, så vil vi minne om Herrens Ord:

Mat. 9.37-38 :  Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få.  Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!

MVH Borghild og Eddie,       Misjonskonto:3030 2338651

http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com/     

 mail: borghildeddie.bakke@gmail.com

Telf.Hus: 0034-952 90 48 24      mob. : 0034-670 43 93 85

”Med Jesus i familien det blir et lykk’lig hjem”
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif