Misjon

Julen 2011

Julehilsen fra familien Svendsen

2011 har vært et innholdrikt år, og vi takker Herren for Hans trofasthet og godhet. Han har lovet å være med til verdens ende. Det har vært godt å holde fast ved gjennom prøvelser bl a på trykkeriet og da Svend ble angrepet.  

Oppdatert: (20.12.2011)Dette var også året da minstemann begynte på skolen og vi har fått to døttre som er på full fart inn i puberteten. For en stakkars mann kan dette av og til bli litt mye med fire-fem kvinner i huset. Roshini jobber som aldri før på fabrikken. Vi trives og har det bra. Norgesturen i fjor sommer gav ny giv for oss alle, og vi drømmer om ny tur.

    6 For et barn er oss født,
          en sønn er oss gitt.
          Herreveldet er lagt på hans skulder.
          Han har fått navnet
          Underfull rådgiver, Veldig Gud,
          Evig far, Fredsfyrste.

Han er oss født, og HAN er vår rådgiver, Veldig (kjempe/enorm) Gud, evig far men ikke minst Fredsfyrste. Freden handler ikke pm den utenom men at vi har fått fred inni oss. Fått fred med Mesteren ved at våre synder er tilgitt. God Jul alle sammen.

Besteforeldre på besøk
Ingen Jul uten feiring og i år er det ekstra stas med bestemor Inger og Bestefar Tore langveis fra, helt fra Norge. Jentene gikk og trippet og spurte når de kom. Nå er de endelig her koser alle seg. Barn og besteforeldre har allerede vært flere ganger på stranda hvor både liten og stor koser seg i vannet. Og besteforeldrene får mer trimm enn på lenge med en turbotreåring som ikke er redd for noe.

Elizabeth

Lille Elizabeth hadde Disneydag i barnehagen i slutten av November. Dette hadde barnehagen planlagt lenge. En del av barna var utkledd som Disneyfigurer, og Elizabeth fikk æren av å være Snehvit. Roshini laget både kjole, slør og blomster. November var regnfull men den dagen hadde regnet bestemt seg for å ta en pause. Og det skulle bli en uforglemmelig dag. Alle 100 barna var kledd ut som Askepot, Donald Duck, Mikke Mus. Elizabeth som Snehvit hadde til og med fått med seg 7 dverger, men da hun skulle gå fram var de alle vekke. Vi koste oss og barna hadde det gøy. Etterpå var det utdeling av gaver og kappløp med andre.

Sithma

Sithma går nå i 7 klasse og hun trives godt. Hennes favorittfag er nok science og kristendom.

Skole hadde juleavslutning i begynnelsen av desember. Dette er en skole som virkelig kan underholdning, og alle klassetrinn er med og underholder på en eller annen måte. Sithma fikk være med å danse en singalesisk dans utført av bare jenter. De var veldig flinke.  Høydepunktet dette skoleåret var nok likevel da hun fikk møte presidenten i Sri Lanka, og snakke med han. Det var ei stolt jente som kunne fortelle at han hadde snakket med henne.

Nethmi
Nethmi går i 8. klasse og trives også godt, selv om det har vært litt utfordringer med matte. Også Nethmi har fått være med på spennende ting denne høsten. Klassen hennes  hadde et  prosjekt om Egypt og mummier hvor Nethmi ble prosjektleder. Historie interessen er noe far og datter har felles, og pappa fikk hoppe inn og hjelpe gjengen på slutten. Han fikk lete etter bilder fra gamle Egypt med Sfinxer og pyramider. Historie er tross alt min hobby så jeg kunne faktisk være til hjelp der. Nethmi gjorde det bra på prosjektet og var veldig stolt.

Rettssak

Vi har ikke skrevet så mye om rettssaken etter angrepet på Svend, men saken kom opp i retten i slutten av november. Vi har bedt mye for dette, og jeg merket en fred fra Herren den dagen.  Vi dro til rettslokalet og det som skulle vente oss der var et bønnesvar. Angriperen erkjennte skyld i saken og aksepterte å betale skadene på bilen. Dette har vi bedt om og vi bare takker Gud for svaret i denne saken.

Bønneemner:

2012 står for døren, og vi tror dette blir et nytt innholdriskt år fra Herren. Det skal taes noen vikte avgjørelser og vi trenger fortsatt deres forbønn.

  1. Det viktigste er nok at Svend sin kontrakt med misjonen går ut i 2012. Be om at alt legger seg til rette for fortsatt engasjement på trykkeriet.
  2. Leiekontrakten på huset vårt går ut. Vi vurderer å flytte til et omåråde med mindre mygg og flere barn ungene kan leke med. Be om et hus som passer våre behov.
  3. 2011 var tøft for Roshinis fabrikk. Be for hennes fabrikk, at den utvikler seg og hun får nye kunder .
  4. Svend skal på Norgesbesøk, og be for reisen og familien.
  5. Svend ønsker å ta videreutdanning i 2012 for å øke  kompetansen innen data. Det blir en del studier, så be at alt legger seg til rette og at jeg klarer studiene.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif