Misjon

God jul og godt nyttår

Julebrev fra fam. Langåker

Vi skriver 1. desember og nok en gang skal vi feire julen i Argentina. Julen skal vi feire i El Mollar sammen med  Cathrine, læreren vår, og Olaug og Berner. 

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (12.12.2011)

Vi skriver 1. desember og nok en gang skal vi feire julen i Argentina. Julen skal vi feire i El Mollar sammen med  Cathrine, læreren vår, og Olaug og Berner. Nå til helgen reiser vi også opp til El Mollar, men da er det for å ta turen innover i området i Catamarca hvor vi ønsker å starte opp et nytt arbeid. Vi er spente, kjenner på hastverk og på mange måter er vi utålmodige. Derfor ønsker vi at dere skal være med å be om at vi får visdom til å vente på Gud og det Han ønsker skal skje. Samtidig som vi arbeider med dette, planlegger Jan André en konferanse vi skal ha for alle pastorene og lederne i februar. Det er noe vi ser veldig frem til.

Nylig startet Irene en cellegruppe for kvinner, i bakgården hos en av damene i menigheten i Córdoba. Det var ganske spesielt og sitte der og høre historiene til disse kvinnene. Den ene kvinnen var dagsventende med sitt 9. barn. En annen var opptatt med å stelle til sønnens 18-års dag, og kom derfor kun for å høre hva jeg hadde å si. En tredje kvinne kunne fortelle at hun kunne verken lese eller skrive, og at dette var første gang hun hadde tatt bussen for å besøke et annet byggefelt i Córdoba. Så hun var virkelig nervøs og usikker. Og så får jeg fortelle dem at de er skapt i Guds bilde, at Gud elsker dem, at Han sendte sin Sønn for å dø for hver og en av dem og at Gud har en plan for deres liv. Da blir hjemlengselen til norsk jul og familie en bagatell – da kjenner jeg at jeg virkelig lever!! Som når jeg får fortelle til frisøren min at Jesus virkelig elsker henne, eller når Jan André blir stoppet av villt fremmede som spør om han er pastor og om de kan få komme til menigheten. Da kjenner vi at vi lever – og ennå mere fantastisk: At Kristus lever i oss!!                            

Med barna vår går det fint. Benjamin går i barnhage, og vi hører flere og flere spanske ord når han snakker. Det går forresten helt fint med han etter den forferdelige ulykken han hadde. Julia ble 7 år 29 november, og det har vi feiret hele november. Julia er et levende eksempel på det som står i Ordspråkene 15,15: ”Alle den fornedredes dager er onde, men for det lykkelige hjerte er det en vedvarende fest!” Daniel har oppdaget fotball, så nå er det fotball hele døgnet og trening 3 dager i uken. Ruben på sin side er begynt å gå på ungdomsmøter, så vi er virkelig på vei inn i en ny epoke i livet. En ny epoke og et nytt år som vi takker Gud for!! Vi ønsker dere en God Jul og et velsignet Godt Nyttår.

Takk for at dere vil stå sammen med oss i bønn og støtte oss økonomisk i 2012 også!                                                  

Juleklem fra Benjamin, Julia, Daniel, Ruben, Irene & Jan André Langåker
Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif