Misjon

Månedshilsen sept. 2011

”For jorden skal fylles med kunnskap om Herrens herlighet, likesom vannet dekker havets bunn. ”  Et langsiktig mål venner, som vi alle kan ta del i . Det å få være med å bringe ut evangeliet om Jesus på hele vår jord ! Umulig ?  Les dette verset en gang til !   

Oppdatert: (17.9.2011)

Kjære misjonsvenner, nåde og fred fra Herren Jesus Kristus.

Hab 2:14

”For jorden skal fylles med kunnskap om Herrens herlighet, likesom vannet dekker havets bunn. ”  Et langsiktig mål venner, som vi alle kan ta del i . Det å få være med å bringe ut evangeliet om Jesus på hele vår jord ! Umulig ?  Les dette verset en gang til !   

 Ja, nå er det på tide at dere hører noe fra oss igjen. Nå er sommeren forbi, og alt vender tilbake til den vanlige hverdagen. Vi har vært en tur i Norge i sommer, og besøkt familie , venner og menigheter. Veldig hyggelig å hilse på dere alle, skulle jo ønsket å ha truffet flere av dere,  men nå er vi på plass igjen på feltet.. Her er det fremdeles sommer, og godt og varmt.

Veldig greit var det også å se menighetene her nede igjen, og ikke minst hilse på ”nye” som har kommet til i sommer. Det gleder oss !

Menighetene :  Jeg tror at det som gledet oss mest var selvfølgelig å se nye ansikter, men også  barna som kommer på møtene. Barn fra muslimske hjem, som får tillatelse fra sine foreldre å komme til menigheten og høre om Jesus, Han som elsker alle barna.

Sist søndag hadde vi besøk av Misjonær Mario Fumero. Han er gift med Lisbet . De har vært misjonærer i 40 år i Sør-Amerika. Han er en dyktig lærer som står på Guds ord. Han talte om Gud’s allmakt og Hans suverenitet. ”Ikke som vi vil Gud, men skje din vilje!”

Prosjektet Sions Berg: I disse dager pakker og sender 90 år gamle Sigurd Helland fra Moi, enda en  trailer som skal ned til Spania med brukte møbler, ting og tang som skal brukes i bruktbutikkene . Han har hjerte for Spaniamisjonen, og hans største ønske er å komme ned til Spania å se på arbeidet som drives, og det ser ut til at det blir lagt til rette  for ham denne høsten.

 Så takker vi så hjertelig den enkelte av dere, for all forbønn og støtte, og ønsker dere Guds rike velsignelse over liv og tjeneste. Takk for at dere vil være med å be for arbeidet videre framover..

Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, vil vi minne om Herrens Ord:

Mat. 9.37-38 :  Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få.  Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!

MVH Borghild og Eddie,       Misjonskonto:3030 2338651

http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com/     mail: borghildeddie.bakke@gmail.com

Telf.Hus: 0034-952 90 48 24      mob. : 0034-670 43 93 85



Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif