Nye Oven

Første juniorleir på Oven ble en suksess

24. juni samlet 100 barn og 30 voksenledere seg til tidenes første juniorleir på Nye Oven, Leiren ble en suksess.

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (28.6.2011)Ingen sommer uten Ovenleiren. Dette har vært mottoet for Ovenleiren og dens trofaste venner gjennom mange tiår. Helt siden første juniorleir ble avviklet i 1946 har det vært samlet unge på Oven i alle år. Unntaket har vært de to siste somrene hvor leiren har blitt avviklet på grunn av brannen som rammet Oven. Nå er Nye Oven gjenoppbygd og bygget stod klar til å ta i mot de første juniorene når de gjorde sitt inntog fredag 24. juni 2011.
 
Første kvelden var det en offisiell åpning av juniorleiren på Nye Oven med snorklipping og sjokoladekake. Deretter underholdt magikeren Ruben Gasky juniorene med et forrykende trylleshow hvor han også illustrerte Guds gave til mennesken, frelsen, ved hjelp av et tryllenummer.

Bygget har vist seg å være veldig godt egnet for gjennomføringen av leiren. Store lyse lokaliteter, både til møtesamlingene, til opphold og til bespisning. De sanitære forhold har også fungert utmerket. 

Pastor Bjørn S.Olsen, som også er misjons- og hjemesekretær i DFEF har fungert som leirprest og har undervist de unge ut fra Jes.9:6. "For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste." Hver dag har han tatt for seg en av egenskapene til Jesus. 

Tirsdag 28. juni reiste de yngste deltageren på leiren hjem, mens de eldre deltagerne fortsetter med andre juniorleir frem til torsdag 30.juni.

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif