Misjonærene Olaug og Berner Solås

Ærlig og oppriktig i ny bok

Under Sommerstevnet ble ny bok om Olaug og Berner Solås’ liv og virke lansert.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (24.7.2016)– Jeg må si som Johannes sa om Jesu virke, at hele verden kunne ikke romme de bøker som måtte skrives hvis alt skulle vært med. Det vi har vært med på er også Jesu verk. Jeg er glad at mange nå kan få del i våre opplevelser, sa Berner Solås på pressekonferansen hvor boken Gud skal ha æren ble lansert. Boken kom ut under Sommerstevnet.

I 44 år har Olaug og Berner Solås vært misjonærer i Argentina. I begynnelsen av deres virke var Argentina under militærdiktatur. Det var mange restriksjoner og begrensninger. Det bød på spennende og nervepirrende opplevelser.

– Når vi ser tilbake på virksomheten, ser vi liv forandret og familier gjenopprettet, sa Olaug Solås. – Å bringe Jesus til folket har vært formålet med våre liv, poengterte hun og la til at det var litt skummelt at deres liv og hendelser nå finnes mellom to permer.

– I boken er vi ærlige og nevner også det som har vært vanskelig og nesten tok knekken på oss, forteller Berner ærlig i pressekonferansen. Han utdyper ikke mer hva dette gjelder. Det kan man finne ut ved selv å lese boken.

Boken kan bestilles ved å ringe eller skrive til Olaug og Berner Solås.

– Aller helst vil vi komme til menighetene, holde møte og selge bøker, skyter Berner inn. – Da slipper man også frakt, sier han og ber menighetsledere ta kontakt.

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif