Bakke i SPania

Månedshilsen for mars -2014

Nye mennesker legges stadig til menighetene i Spania forteller Bakke i dette nyhetsbrevet. 

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (31.3.2014)Kjære venner, Guds nåde og fred fra Herren Jesus Kristus.

Vil hilse der med : 1Ti 2:4 "Han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Jesus vil frelse alle, Han setter ingen tilside. Han vil at du skal komme til sannhets erkjennelse." At du skal erkjenne / bekjenne at Jesus er Herre i ditt liv. Tenker på en liten gutt som en dag kom og ville ta imot frelsen. Ja, hvordan skal vi da klare dette ? Vil du invitere Jesus til å komme inn i ditt hjerte? Ja, det ville han, og han ba den enkle bønn : Kom inn i mitt hjerte Jesus, å tilgi meg alt !  Tenk, så enkelt er det.

Menighetene:

Vi har nevnt dette med evangelisering tidligere, og vi gleder oss over at vår kjære bror Jose har tatt på seg å utforme noen traktater som har fått et preg av at det er Iglesia Luz del Mundo Sion Marbella, som innbyr til møter i de forskjellige menighetene våre. Her finnes adressen, dag, telefon, og
klokkeslett,samt enkle bibelvers, og filmen over ditt liv.

Vil også trekke fram en hyggelig opplevelse som vi fikk oppleve her om dagen. Ani og Andresa, har kommet til menigheten i den siste tida. De kommer egentlig fra Brazil, men har bodd så lenge i Spania, at de snakker spansk.  De var begge kommet på avstand fra evangeliet, og levde et liv i verden. Men lengselen etter Jesus blei dem for sterk, så først kom Ani, og et par uker etter kom Andresa og fikk bøye sitt hjerte for Jesus igjen. De blei så begeistra og glade at de kom med en fin blomsterbukett til menigheten. De er fast inventar når menigheten samles til de forskjellige samlinger. Tusen hjertelig takk til den enkelte av dere for forbønn, og for midler, og tusen Takk for at du vil være med å be for arbeidet videre framover. Gud velsigne dere alle.

Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, så vil vi minne om Herrens Ord: Mat.9.37-38 :  "Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!"

Misjonskonto:2801 30 68269, Fadderkonto :2801 29 84 644  
Du finner oss også på facebook, og på blogg :  http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com.es/
Telf.Hus: 0034-952 90 48 24 mob. : 0034-670 43 93 85

MVH  Borghild og Eddie
 


Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif