Sammen for Norge

Vi søker "ettåringer"

Drømmer du om misjon? Drømmer du om å se Jesus forvandle ungdom for livet? Da drømmer vi om det samme.

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (14.2.2014)Hva med å ikke bare drømme sammen, men også jobbe sammen for at det skal skje? Troens Bevis Verdens Evangelisering (TBVE) og De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF) søker nå ettåringer som kan være med å drive misjonsarbeid i Norge i skoleåret 2014/2015.

I landet vårt finnes det byer og steder uten noe kristent tilbud for ungdom, men med en lokal menighet som med litt hjelp, kan bli løsningen for stedets ungdom. Vårt mål er å hjelpe minst  to slike menigheter i halvåret til å starte opp sitt eget ungdomsarbeid. Etter 6 til 12 måneder skal ungdomsarbeidene være selvgående.

Vi søker etter tre ettåringer som skal jobbe i Sammen for Norge-teamet sammen med Hans Martin Skagestad (evangelist i Troens Bevis) og Morten Haave (koordinator for teamet). Teamet skal starte opp og bygge ungdomsarbeidene, med alt det innebærer. Hverdagen blir derfor variert og består blant annet av ungdomsmøter, bønnemøter, lovsangsøvelser, bibelgrupper, skolebesøk og andre relasjonsbyggende aktiviteter.

Marte Stensli, en av årets ettåringer forteller dette om jobben:

- Det beste med å være ettåring er at jeg føler jeg er i en posisjon hvor jeg blir brukt av Gud. I et av ungdomsarbeidene møtte jeg ei jente som traff meg rett i hjertet. Henne måtte jeg bare bli kjent med. I slutten av møtet kom hun frem til forbønn med en skade i hånden. Da vi ba, ble hun både frelst og helbredet, og i etterkant vi fikk en veldig god samtale.

- En annen ting jeg liker med oppgavene, er tiden vi får med ungdommene. Vi er ikke bare på en plass en helg, for å så reise videre. Vi kommer alltid tilbake, og gjennom tiden vi tilbringer sammen får vi se hvordan Jesus forandrer ungdommer.

Som ettåring vil du få utallige samtaler med ungdom, og være Guds verktøy til å se unge mennesker bli frelst og disippelgjort. Dessuten vil ett år på team gi en unik erfaring i hvordan man bygger ungdomsarbeid fra bunnen av, samtidig som man får prøvd seg i alle slags roller og oppgaver.

Det praktiske rundt stillingen

Ettåringene er et samarbeid mellom Troens Bevis og De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF). Rent formelt er ettåringene ansatt i DFEF, og får en lønn på kroner 10 000,- i måneden. Kost og losji er inkludert når man er på reise.

Basen til Sammen for Norge er i Kristiansand, og reisene tar i stor grad utgangspunkt herfra. Vi kan bistå med bo-muligheter i Kristiansand om dette er nødvendig, men bo-utgifter dekkes ikke økonomisk. Det er mulig å være bosatt andre steder i Norge, men da må man beregne lenger reisetid. I snitt reiser vi cirka 17 dager i måneden, og er normalt å være på tur tre av fire helger.

Vi søker ikke personer med spesielle kvalifikasjoner, men forsøker å sette sammen et team som til sammen har kvalitetene som trengs for å bygge et ungdomsarbeid.

  • Oppstart: 1. august 2013
  • Aldersgrense: 18-30 år
  • Søknadsfrist: 1. juni

Send oss en søknad

Elsker du Jesus, ungdommer og har en brann for å hjelpe menigheter på småplasser? Vil du sette av et år til å reise rundt i landet og evangelisering gjennom å bygge ungdomsarbeid? Da kan du sende oss en søknad ved å fylle ut skjemaet på denne siden..

 Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif