Månedshilsen fra Bakke for november 2013

"I løpet av desember måned regner vi også med å åpne en kafeteria, hvor brødre og søstre fra menighetene skal ha sitt arbeide." skriver Bakke i sitt seneste nyhetsbrev.

Oppdatert: (25.11.2013)"HAN  som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse." 1Ti_2:4

Ja, det er det Jesus vil med våre liv, at du og jeg skal bli frelst. Han vil oss bare godt, Han er full av tilgivelse, nåde, godhet og kjærlighet til oss alle. Hvilken herlig Frelser vi har. Har han blitt det for deg? Vi står rett i forberedelsene til advent og jula. La oss alle huske på hvorfor Jesus kom til vår jord, og være takknemlige for frelsen.  

Her i Sør-Spania merker vi nå at høsten er en realitet. Temperaturen daler, og 
det er blitt mørkere og kjøligere om kveldene. Men dagene flyr avsted, og vi er midt oppi spennende tider med prosjektene våre. Bildet viser siste innspurt i konditoriet, hvor Jenny og Maryorie skal ha sitt daglige arbeide, å selge sine hjemmebakte godsaker. De har gått på bakekurs, og gleder seg til å komme i gang. Lørdag 30. nov er satt til åpningsdag for dette prosjektet. 

I løpet av desember måned regner vi også med å åpne en kafeteria, hvor brødre og søstre fra menighetene skal ha sitt arbeide. Videre planlegges privat barnehage, med søstre som er på kurs for å kunne drive den. Så vi gleder oss sammen med våre venner.

At mange arbeidsløse brødre og søstre i menighetene nå ser muligheter til jobb, takker vi dere kjære venner hjemme i Norge, for all økonomisk hjelp som dere er med om. Det er ikke snakk om bare litt penger, men det koster å starte opp, og å garantere for den første tida. Uten dere hadde vi ikke kunnet gi dette tilbudet til våre venner.

I Ojen har vi ei søster som er takknemlig for frelsen. Hun er fridd ut av kriminalitet og narkotika.  Det har ikke vært lett for henne å «komme tilbake» til det normale liv, det har kostet prøvelser og tårer. I møtet sist torsdag kom hun fram og ville avlegge et vitnesbyrd, der hun ga all ære til sin Frelser og Herre Jesus Kristus, for alt Han hadde gjordt for henne, og sist, men ikke minst, nå har hun fått jobb i kommunen. Tusen hjertelig takk for forbønn, og for midler, kjære  venner, og tusen Takk for at du vil være med å be for arbeidet videre framover.

Les nyhetsbrevet i originalform her.

Gud velsigne dere alle.

Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, så vil vi minne om Herrens Ord: Mat.9.37-38 : Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!

Misjonskonto:2801 30 68269, Fadderkonto :2801 29 84 644  Du finner oss også på facebook, og på blogg :  http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com.es/
mail: borghildeddie.bakke@gmail.com
Telf.Hus: 0034-952 90 48 24 mob. : 0034-670 43 93 85

MVH  Borghild og Eddie


Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif