September 2013

Nyhetsbrev fra Borghild og Eddie Bakke

"Menighetene. I Marbella har møtene vært godt besøkt i sommer, og det samme nå. Må nok se å få inn flere stoler etter hvert".skriver Bakke i sitt nyhetsbrev.

Oppdatert: (23.9.2013)Kjære alle sammen. 
Det er med takknemlighet til vår Herre og Mester at vi igjen kan ta fatt på en «ny høst « her i Spania. Vi er også veldig takknemlige for oppholdet i Norge i sommer, der vi fikk møte mange av dere kjære og nære venner. Det har vært med å inspirert oss til å stå på for Guds Rikes arbeid.

2.Kor.9.11:"Og han som gir såmannen såkorn og brød til å ete, han skal også gi dere såkorn og   la det mangedoble seg, og gi vekst til fruktene av eders rettferdighet,"

Dere der hjemme er med på å gjøre det mulig at vi kan være «såmenn» her. Så tror vi ved Guds nåde at det skal mangedoble seg, og gi vekst i den enkeltes liv ! Amen.

Menighetene. I Marbella har møtene vært godt besøkt i sommer, og det samme nå. Må nok se å få inn flere stoler etter hvert..

Fredag 13. sept hadde vi bryllup. Det var Merari og Marlon som giftet seg. De har vært kjærester en stund, faktisk siden før Marlon ble frelst på julefesten vi hadde i des.2012. Merari har vi kjent i mange år, og hun har alltid tilhørt menigheten. De har vært heldige og hatt arbeid begge to i denne vanskelige krisetiden her i Spania, men de har jobbet og spart  for å gjøre bryllupet til en virkelighet. Det bugnet ikke av gaver som vi er vant med fra Norge. Men de gjestene som hadde mulighet, ga en pengegave slik de kan være med å få betalt utgiftene de hadde med «bryllupsfesten».

For den økonomiske situasjonen i Spania, er det nok dessverre med det samme. Men det «sies» at det har vært en god sommer for turistnæringen på kysten. Det har vært muligheter for flere av «våre», til å få noen euro i pungen sin.  Men nå står høsten og vinteren for døren, og vi er i gang med å få opprette arbeidsplasser. Må Herren gi oss visdom og nåde i alt det vi foretar oss.

Tusen hjertelig takk for forbønn, og for midler, og tusen Takk for at du vil være med å be for oss,og for arbeidet videre framover.

Gud velsigne dere alle. Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, så vil vi minne om Herrens Ord: Mat. 9.37-38 : Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få. Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!

Misjonskonto:2801 30 68269, Fadderkonto :2801 29 84 644  Du finner oss også på facebook, og på blogg : http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com.es/
mail: borghildeddie.bakke@gmail.com
Telf.Hus: 0034-952 90 48 24 mob. : 0034-670 43 93 85
MVH  Borghild og Eddie

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif