Betania Arendal

Misjonær blant innvandrere

"Tidligere sendte vi ut misjonærer til andre land for å nå de med evangeliet. I dag er misjons-marken kommet til vårt land..." skriver menigheten Betania Arendal i Betanianytt.


Oppdatert: (26.8.2013)I menighetsmøte den 29 mai vedtok menigheten Betania Arendal at Shervin Ebrahimian skulle gå inn i tjenesten for dette arbeidet på heltid.

"Tidligere sendte vi ut misjonærer til andre land for å nå de med evangeliet. I dag er misjons-marken kommet til vårt land med enorme muligheter og utfordringer. Shervin er med i menighetens ledelse, og det vil han fortsatt være selv om han skal reise og virke som ”misjonær”. Han ønsker å være med å inspirere, oppbygge og istandsette menigheter til å ta imot innvandrere med åpne armer og føre de frem til tro på Gud. Han vil reise i 14 dager og være hjemme 14 dager for å arbeide innad og utad i menigheten i Arendal. Utfordringene her er mange; for vi ønsker å være utadrettet i vår virksomhet. Vi tror at vår bror er rette mann på rett plass når han går inn i tjenesten allerede fra 1. aug. i år. Han skal også ha stand på Arena kjøpesenter og biblioteket i byen vår en gang i mnd. Ut med budskapet og få kontakt med folket," står det å lese i Betanianytt.!

Det er opprettet egen Misjonskonto som heter Misjon Blant Innvandrere. Kontonummeret er 2801 11 84482. Her kan alle være med å bidra med store og små beløp. Det blir også tatt opp offer engang i mnd. til dette arbeidet. Håper du kjenner hjertet ditt banker for dette. Vær med å nå ut med det glade budskap!

Det er opprettet en nettside som er:

www.misjonblantinnvandrere.com

Her vil du finne mer informasjon når det gjelder misjonen og menigheten.Husk kto. nr. 2801 11 84482
Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif