Nyhetsbrev august 2013

Misjons Esperanca

"Vår tjeneste er å oppmuntre og hjelpe til med menighetsplanting, ledertrening og støtte i sosialt arbeid" skriver Eva og Geirr Standal.

Oppdatert: (18.8.2013)«Må så håpets Gud fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan være rike på håp ved Den Hellige Ånds kraft.»      Rm.15:13 
 
Det er med stor glede vi nå skriver til dere fra Brasil. De første månedene gikk med til å installere oss og få litt oversikt over det som har skjedd her ute i de siste. Men etter noen år i Norge så hadde vi glemt hvordan enkelte ting er her ute. Det var utrolig frustrerende å oppleve at vi brukte det meste av vår tid i kø! 1 timers kø for å handle i butikk, 2 timers kø i banke, pluss alt det byråkratiske som er så tungrodd, som å få seg et mobilnr, gjenåpne konto i banken etc… Alt tar veldig lang tid å få gjort. F.eks. så bestilte vi innredning til kjøkkenet vårt (som bare hadde en vask da vi flyttet inn), og nå har det gått 2 måneder over tiden da de lovte at det skulle være på plass. Nå i disse dager er de i gang med å sette det opp. Kan jo hende at vi nå også er påvirket fordi dette brevet skulle ha vært sendt for 2 mnd siden.

Eva og David er en del hjemme da jeg må reise en del. David gjør forresten stor suksess her, og det mangler ikke barnepass for han. Når vi kommer på møtet så står flere klare til å hjelpe til med han.. Og det virker som han forstår det, for han er veldig glad i den oppmerksomheten. 

Men nå er vi installerte og godt i gang med tjenesten her ute. Hoveddelen av vår tjeneste er å oppmuntre og hjelpe til med menighetsplanting, ledertrening og støtte i sosialt arbeid. Den delstaten som vi bor i ligger i nordøst -Brasil. Behovene her er store for evangelisering og sosialt arbeid.  

Akkurat nå er vi i gang med er å legge til rette for å sende et evangelistpar til en by i innlandet som heter Garanunhs. Det ble startet et arbeid der for litt over to år siden, men etter at Kraftskolen SBI var der med team i april,ble mange ungdommer frelst. Vi opplever at mulighetene nå er store for vekst i byen. Det er en storby med 150 000 innbyggere og ligger strategisk til for å nå flere landsbyer i innlandet som kalles Sertão (Sertão er betegnelsen på et landskapsområde i den nordøstlige regionen av Brasil. Området har et svært tørt klima, enkelte steder kan det gå flere år mellom hver gang det kommer regn). Evangelisten Marcelo og kona Priscilla kommer til å starte en utpost i den bydelen der disse ungdommene ble frelst. Om du kunne tenke deg å være med å støtte denne evangelisten direkte, så kan du sende en gave til misjonskontoen vår merket: «Evangelist Marcelo og Priscilla». Dette er noe som de virkelig kjenner for, og som de har sagt til oss så reiser de dit for å ikke komme tilbake..  
 
Vi står nå overfor nye og spennende utfordringer: Vi skal være med å plante ny menighet et sted som heter Porto de Galinhas, og vi skal restrukturere barnehjemmet vårt for underernærte barn, som heter Nytt Håp, samt drive ledertrening. Vi håper dere vil være med å støtte oss i disse utfordringene, både gjennom bønn og gaver. Gud velsigne dere, og takk til dere som står med oss i arbeidet! 
 
Vennlig hilsen 
Geirr, Eva og David 
 
Last ned nyhetsbrevet her: MISJONSHILSEN AUG 2013.pdf


Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif