BUAK 2013, 20.-22. september

"Gi det videre" konferanse...

I september er det igjen tid for BUAK. Temaet for årets konferanse blir "Gi det videre". På konferansen i år vil ha fokus på det å gi troen videre, både lokalt, nasjonalt og globalt.

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (15.8.2013)

I september er det igjen tid for BUAK. Temaet for årets konferanse blir "Gi det videre".

På konferansen i år vil ha fokus på det å gi troen videre, både lokalt, nasjonalt og globalt.

De siste årene har vi hatt fokus på disippelgjøring, temaet for årets konferanse ligger i samme gaten for vi ønsker å fokusere på det å være en disippel som gir troen videre.

I år har vi også med oss en hovedtaler som blir med hele helgen, nemlig Brad Hayes (Han er amerikansk misjonær i Romania) . 

Mer informasjon om konferansen og brosjyre kommer i løpet av april. Brosjyre og plakater tilsendes også menighetene i slutten av april.

 

PÅMELDING:
Frist: 1. september
Pris: 1000,- før fristen og 1200,- etter fristen
I år vil vi bruke Chekin.no som påmeldingsmåte for både gruppe- og enkeltpåmeldinger. Påmelding gjøres via www.checkin.no.
Betaling gjøres da med kort eller faktura på epost når en melder seg på via checkin.no. Ved gruppepåmelding med 5 stk. eller mer får dere 5% rabatt.
Avbestillingsgebyret er på 100 kr.

Påmeldingen via chekin åpner 1.mai

NB! Deltakere fra DFEFs menigheter i Nord-Norge som melder seg på innen fristen vil få gratis opphold. Påmelding skjer til BURs kontor via epost bur@dfef.no

 Last ned brosjyre her i bunnen av artikkelen:

Relaterte Dokumenter:
Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif