Sommerstevne 2013

En festuke

De frie evangeliske forsamlingers sommerstevne er over. For mange er stevnet et høydepunkt der de får treffe venner fra hele landet og høre solid, god forkynnelse. 
Stevnet har vært en festuke, sier stevnegeneral Vidar Aronsen fra en av arrangørmenighetene, Knoffen, Drammen.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (26.7.2013)


Vidar Aronsen på torgmøte på Bragernes Torg, Drammen.

– Detnne uken har gått over all forventning. Det har vært en festuke. Folk har tydeligvis trivdes. Jeg har bare fått positive tilbakemeldinger både i forhold til stevnets innhold og arrangementet rundt, sier stevnegeneral Vidar Aronsen som har holdt i trådene både i forkant og under stevnet.

– Vi er tross alt ikke så stor menighet, cirka 170 totalt og sammen med Mjøndalen, som er noe mindre, og andre menigheter i distriktet, har vennene lagt ned et betydelig arbeid. De har vært fenomenale til å stå på.

– Midt i alt dette har du «humpet rundt» på et dårlig kne. Er du ikke redd for å få tilbakeslag?

– Nei, jeg føler meg i fin form. Dette er første uken jeg går uten krykker på 14 måneder. Jeg har ikke hatt vondt, men får ikke rettet benet helt ut og er derfor litt låghalt ennå.

– Hva har vært stevnets høydepunkt for deg?

– Det har vært variert, livsnær og god forkynnelse. Den angår oss i hverdagslivet. Jeg har blitt inspirert og fornyet. Torgmøtet var en kjempeopplevelse. Vi fikk markert oss i byen med herlig sang og forkynnelse. Det resulterte i at mange utenforstående kom på kveldsmøtet. Dette er høydare, stråler Vidar Aronsen.

– Har du oversikt over hvor mange som var på stevnet?

– Kanskje var det 700 på de best besøkte møtene. Det tror jeg vi skal være fornøyde med tatt i betraktning at menighetene på Østlandet ikke er så store. Vi har vært opptatt av at de som er her skal ha det topp, ikke hvem som ikke kom, sier Vidar Aronsen. – Det er de som har gått glipp av noe.
Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif