Vidar Aronsen om Sommerstevnet:

Alt klart for sommerinnrykk

– Nå er alt klart, første samling begynner om en time, sier en begeistret pastor Vidar Aronsen som i det siste har stått på tidlig og sent for at alt skal komme i orden til De frie venners sommerstevne. Det har også et stort antall frivillige fra Knoffen gjort. Når stevnet kommer i gang blir møtene sendt på tv, Kanal 10.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (08.7.2013)


Stevnekomiteen har gjort hva de kan for at deltakerne skal trives i Drammen. Foto: Rune Olafsen

Samlingen Aronsen sikter til som det første, er et spesielt treff for misjonærer i forkant av Landsmøte.

– Det er masse detaljer og mye kommer de siste 14 dagene når ting begynner å ta form. Over 100 medhjelpere vil være i gang for å få stevnet til å fungere, forklarer forstander Aronsen

Sommerstevne til De frie evangeliske forsamlinger begynner med Landsmøte og forhandlinger tirsdag kveld og onsdag formiddag. Når selve Sommerstevnet kommer i gang blir det gjort opptak av møtene som sendes på Kanal 10.

Terje Hushovd fra menigheten Knoffen tar seg av dette. Fra de ordinære møtene blir det gjort opptak som siden sendes. Kveldsmøtene regner de med vil bli sendt på direkten. Det er også rigget opp et studio for intervjuer og samtaler.

– Den som kan ta inn Kanal 10 vil få med seg mye fra stevnet vårt, forsikrer Vidar Aronsen.

– Nå er alt klart, det er bare å møte opp. Men to ting har vi ikke kontroll på: Vi vet hvordan inntektene vil bli og hvor mange som kommer, humrer forstanderen. – Vi har i hvert fall lagt oss i selen for at alle skal ha det hyggelig den tiden de er i Drammen, sier han og minner om at de har tenkt på noe for alle aldre. – Dette blir et godt opplegg for hele familien, sier Aronsen og ønsker alle velkommen Sommerstevnet i DrammenPrint artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif