Sommerstevnet 2013

Velkommen til DFEF sommerstevne 2013

9.-14. juli går årets sommerstevne av stabelen i elvebyen Drammen. Det blir et rikholdig innhold for alle generasjoner. 

Oppdatert: (04.7.2013)Årets landsmøte/sommerstevne blir kompakt! Med det menes at det er nærhet til alle fasiliteter. Man kan rett og slett parkere bilen ved ankomst og la den stå til man skal hjem på søndag, etter det store familiemøtet!

Fem-minutters gange fra hallen ligger Danvik Folkehøyskole. Danvik blir vårt overnattings-sted, samt at forhandlingene under landsmøte delen vil foregå her. Alle måltider vil også bli servert i den ny oppussede og trivelige spisesalen på skolen.

Rundt hele Drammenshallen ligger deten stor og fin parkeringsplass. Rett over plassen finner vi Marienlyst ungdomsskole, en flott og moderne skole som sto ferdig høsten 2010. Her skal alle barnemøter og arrangement finne sted. Ingen veier behøver å krysses for å få barna til sine arrangement.

Nærmeste nabo til Drammenshallen er også Drammens badet som er et stort innendørs og utendørs badeland.

Ungdommen vil ha sine Sommu-treff i hallen på kvelden og diverse aktiviteter vil finne sted på idrettsanlegget ved hallen samt bystranda, midt i Drammen sentrum.

Det blir et rikholdig tilbud av møter og aktiviteter for alle generasjoner. Dette kan du lese mer om på andre sider her på våre nettsider.

Vi er stolte av å kunne presentere selveste Kutless i Drammenshallen 11. Juli. Kutless er et kristent rockeband fra Portland, Oregon i USA. De startet opp i 1999, og har gitt ut syv album siden den gang. Med tydelige tekster, og tunge beats har Kutless preget kristenrocken det siste tiåret. I de to siste albumene deres har de fokusert mer på lovsang, med stor suksess. Kutless har mange fans verden over, og nærmer seg én million tilhengere på Facebook. I tillegg har flere millioner sett sangene deres på YouTube. Ta en titt, eller hør på den nyeste plata deres, ”Believer” på Spotify mens dere venter på konserten. Kutless har vært i Norge ved tidligere anledninger, og det er en glede å ha de tilbake for å invitere dere til en lovsangskonsert med trøkk i Drammenshallen denne sommeren.

Konserten begynner kl. 22.00. Dørene åpner ca. 21.45, og så kommer Kutless på scenen kort tid etter dette. Konserten koster 200 kroner, og billetter selges i døra. Det selges også billetter på Bok og Media i Drammen for dere som ønsker å forhåndssikre dere en billett.

Misjon står i fokus på lørdagen i sommerstevnet. På ettermiddagen inviterer vi alle generasjoner til et spennende arrangement i Drammenshallen med tittelen: "Challenge the world".  Her vil vi man både utfordre og utfordres. Hele Drammenshallen blir gjort om til en verden av utfordringer. Blant annet blir det mulighet for rodeoridning, gladiatorkamp og fjellklatring. Et 6 meter høyt klatretårn er klar til å bli besteget av de tøffeste og barskeste. På toppen av fjellet fortsetter utfordringen. Alle som når toppen er med i trekningen av en premie. De hjemmeværende misjonærer blir med og deler sine utfordringer. 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Drammen disse dagene.Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif