Borghild og Eddie Bakke

Månedshilsen for november -2012.

Spania opplever økonomiske kristetider, men krise kan også være muligheter. Les mer om hvordan misjonærene Bakke tenner lys i mørket.

Oppdatert: (27.11.2012)

Månedshilsen for november -2012.
Kjære venner, Guds fred! I Salme 55.22 står det :Kast på Herren det som tynger deg, Han skal holde deg oppe. Han skal aldri i evighet la den rett ferdige rokkes. Herren følger nøye med sine barn. Han vet om oss, Han vet om deg, og hva du er tynget av !Prøvelser, er der ingen av oss som unngår, heller ikke vi som er her i Spania.  I oktober mnd fikk vi et ultimatum, enten å forlate menighetslokalet i Marbella, eller å isolere taket, og skifte alle vinduene. Grunnen var at EN mann i blokka har klaget i lang tid. Vi valgte å finne oss et nytt lokal, mer sentralt i byen.
i de 15 årene vi har vært ute.

Det ligger på et hjørne,synlig fra alle kanter når du kommer inn i Marbellas travleste veikryss. Skiltet Verdens Lys stråler ut som et fyrlys. Der er ingen boliger i bygget, bare kontorlokaler, og en kafeteria som er stengt om søndagen. Betjeningen der er hyggelig å ønsker oss velkommen. Møtene nå i november har vært godt besøkt, og vi ser stadig nye ansikter, både barn, unge og voksne. Vi er i store  forventninger til at vi skal nå enda lenger ut til Marbellas innbyggere.

Raquel og Alex ble frelst og utfridd fra mørkets makt for noen uker siden. Hun var bundet åndelig sett. Takk og lov, så vet vi at vi har med en allmektig Frelser å gjøre. Der er kraft i Guds ord, og det løste henne. De er ganske unge, godt 20 år, og de har en gutt på 4 år. Nå har de bestemt for å gifte seg på nyåret..
Vi ser stadig flere unge på møtene. Senest i går kveld på bønnemøte i San Pedro, var der flere som deltok i bønn. Også David ba om blodets beskyttelse over sitt unge liv.

NY kasserer.   Vi vil også informere om at vår kasserer Arna   Fossdal slutter i s  in tjeneste fra 01.01.2013. Hun har vært trofast   

Ny kasserer for oss er Bente Naglestad, fra Ebeneser Byremo, som er vår utsendermenighet.. Dette innebærer at vi fra den datoen, (01.01.2013) får ny Misjonskonto også:     2801 30 68 269 .
Håper at ikke dette skal skape problemer for dere.

Sist månedshilsen fortalte vi om fadderskapsordningen. Mange trenger en hjelpende hånd for å klare seg i hverdagen. Kunne du tenke deg å være «Fadder», kan du henvende deg til Heidi Løland, Ebeneser,  Byremo. Tlf.:400 16 959... Fadderkonto :2801 29 84 644 Dette ble mye info., men vi får ta det med

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif