Sangkafè på Oven

Gjenhør med seksti og syttitallets sangevangelister Milly og Oddny

Milly og Oddny er en norsk kristen duett som var aktive i Norge fra slutten av 1950 og hele 1960 tallet. Fredag  9. november kl. 18.30 blir de å høre på Oven leir og konferansesenter.


Oppdatert: (30.10.2012)Milly og Oddny er en norsk kristen duett som var aktive i Norge fra slutten av 1950 og hele 1960 tallet. Duoen besto av søstrene Milly og Oddny Kårtvedt. 

Søstrene vokste opp i Åsane, utenfor Bergen. De begynte tidlig, ved 10 års alder, å synge og spille gitar. De reiste som sangevangelister, utsendt fra Pinsemenigheten Tabernaklet i Bergen, og de ble fort populære. De har utgitt flere plateinnspillinger, noen som EP-plater, men også noen som LP-plater og musikk-kassetter. Fra 1969 samarbeidet de en stund med Ole Sandvik, som var pastor og sangevangelist. De ble da kalt Søstrene Kårtvedt og Ole Sandvik. Dette resulterte i en felles plateutgivelse i 1970. I 1971 kom det ut en nyinnspilling av de mest populære sangene deres. Vi får altså  -“et gjenhør”-  med Milly og Oddny denne kvelden, noe mange allerede gleder seg til, og deres pianist denne kvelden er Olav Soltun fra Drammen.      I tillegg kommer også Jan Olsen fra Halden  og gleder oss med sin fyldige sangstemme!

Velkommen til alle som liker god kristen sang og musikk,  fredag 9. november kl. 19.3o   på  OVEN Leir og Konferansesenter i Råde.  Salg av kaker og kaffe, pølser og brød. 

Følg kjøreanvisninger til Oven fra rundkjøringen sør for Rygge sentrum, på «gamle E6. (riksvei 118) Først mot Tomb/Saltnes, (116) - så neste veiskille mot Oven, 5 km. og sving venstre opp rett ved/før Oven Handel!Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif