Nyhetsbrev fra Tore, oktober 2012

Husmenigheter i fremgang

I dette nyhetsbrevet vi jeg skrive om husmenigheter i vekst, og litt nytt om skolen vår i Fang. I en del av husmenighetene våre opplever vi helbredelser og vekst. 


Ved Thore Johannessen
Oppdatert: (23.10.2012)

Nå begynner regntiden å ta slutt her i Thailand, og det er litt mer sol og kjøligere på natten. Jeg ser alltid frem i mot den kalde tiden her i Fang, den er ofte som en god Norsk sommer.

I dette nyhetsbrevet vi jeg skrive om husmenigheter i vekst, og litt nytt om skolen vår i Fang.

 I en del av husmenighetene våre opplever vi helbredelser og vekst. 

En dag dro jeg på besøk sammen med en av staben vår til en av husmenighetene. Denne husmenigheten ligger litt ute på et jorde, og de som er en del av husmenigheten, bor på en liten fabrikk, der de også jobber, som lager murstener. Det stinket røyk fra ovnene som lager murstenene, og røyken la seg som et teppe over de enkle skurene de bodde i. 

Vi besøkte et av skurene, der var det en kvinne som de hadde bedt for uken før. Hun var syk og kunne ikke arbeidet, men etter de hadde bedt for henne ble hun frisk. Vi ba denne kvinnen om å bli med på husmøtet, og det ville hun gjerne.

Hun fortalte ivrig på husmøtet hva som hadde skjedd, og nå ønske hun også å bli en kristen.  I dette enkle skuret, med den stinkende røyken, ba vi med denne kvinnen til frelse. 

I neste måned skal vi ha en dåp for tre (muligens fire) av de som nylig ble kristne på dette stedet.

Evangelisering
Annen hver fredag drar vi nå ut på dagtid og evangeliserer, og jeg er veldig oppmuntret av stabens frimodighet. De fleste vi møter er sterke buddhister, men staben vår forkynner evangeliet med stor klarhet, frimodighet og visdom. Vi ber også ofte med mennesker om helbredelse, og ting begynner å skje. Bildet til venstre viser Toon i aksjon, han ber for en eldre kvinne som er syk. Vi hadde aldri truffet henne før og hun var buddhist, men hun ville gjerne bli bedt for. 

Skolen
Vi driver fortsatt skolen i Fang, selv om vi har blitt en del mindre i staben nå. Tre personer følte at Gud kalte dem til noe annet, og tre av dem går nå på en DTS i Chiang Mai. 
I tre måneder hadde vi skole på lørdager og søndager, men det fungerte ikke så bra, så vi har igjen gått tilbake til å ha skolen fra mandag til torsdag, slik vi har hatt det de siste årene. 
Fordi vi ikke er så mange stab nå har vi også bare skolen på ett sted, på det gamle skolen vår. (I over et år hadde vi skole på to steder.)
Vi teller nå et sted mellom 30-40 barn (se forside bildet). 
Åtte shan engasjert i DTS (Disippeltreningsskole)
Arbeidet i Chiang Mai går bra, men de fleste av Shan medarbeideren der er med på en DTS nå. Fire av dem er stab, og en er student. I tillegge tar tre fra staben vår i Fang denne DTSen også. 

Jeg hører at DTSen har betydd mye for dem allerede etter en måned.

Støtt vår julefest for shanbarn

Selv om vi bare er i slutten av oktober, så er det faktisk bare litt over en måned til vi begynner med julefester her i Fang. Dette er en stor utgift for oss og ofte en utfordring, så jeg vil allerede nå nevne dette. Med smått og stort når vi ut til ca 1 000 shan, dere de fleste ikke er kristne. Vi trenger rundt 8-10 000 kroner til dette (det meste er til gaver for barn) Hvis du skulle ønske å støtte oss i dette bruk dette kontonr. 
1638 19 72309
Og merk gaven: Julefest i Fang.

Se en video fra julefestene i fjor her!

Video

Se en kort video som oppsumerer arbeidet vårt i år.
Se denne linken eller videoen under: https://vimeo.com/47916733

Se en kort presentasjons-video fra arbeidet vårt


Mine nettsider

Jeg har også noen nettsider som jeg driver, og jeg opplever stadig at den er til god hjelp for mange. Nettbibelskolen som jeg startet for to år siden teller i dag over 460 påmeldte, jeg har også ca 100 personer innom hver dag på sidene mine.

Støtte meg personlig

Hvis du skulle ønske å gi en gave til meg personlig som en støttet til det jobber med i Thailand og på nettet (www.nettbibelskolen.com ogwww.bibelundervisning.com ).

Du kan  bruke dette kontonr: 9710 27 46787

Du kan også gå til denne side!
 

Våre nettsider (Shan Outreach Center)

Ta deg gjerne en titt på nettsidene til tjenesten vår! Der kan du se videoer, lese våre nyhetsbrev, lese informasjon om shanfolket, finne ut hvordan du kan støtte arbeidet m.m.

 Ønsker du å gi til arbeidet blant shanfolket?

Vi trenger fortsatt faste givere til arbeidet vårt, hvis du skulle føle for å gi en gave enten det er fast eller en engangsgave, kan du bruke kontonr. som du finner ved linken under:

http://www.shanoc.com/hjelpe.html

 Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif