Misjonstur til Latvia

Kirkebygginnvielse i Vangachi

Etter mange år med bygging av kirke i Latvia skal kirkebygget i Vangachi endelig innvies 16. september.

Oppdatert: (25.6.2012)Terje Søgaard skriver:

Fikk forrige dagen opplyst fra Viktor Kotkov i Latvia at menigheten i Vangachi skal ha innvielse av hele kirkebygget søndag 16. september. Menigheten har gjennom flere år bygget “sten på sten”, (med god hjelp fra flere av oss i Norge, økonomi og forbønn) –og de vil nå også ta storsalen offisielt i bruk. 

De Frie Evangeliske Forsamlingers misjonsvenner har gjennom Ragnar Mathisens tjeneste for Gud overført store summer penger og det er blitt sendt opp mange bønner for dette arbeidet. Ragnar ble hentet hjem til Jesus 26. april 2010,  og som tidligere kjent fikk jeg jo i begravelsen en direkte og konkret  tiltale fra Gud:

  --“Terje, jeg har brukt for deg en stund til i Latvia” -- To uker etter begravelsen tok jeg fly bort og besøkte Viktor Kotkov og sammen kontaktet vi et lokalt byggefirma, vi fikk satt opp en fremdriftsplan over rest-arbeidet frem til full brukstillatelse. Alle mine turer  (32)  med Ragnar, fra 1992 til siste tur i 95,  gjorde at jeg har fått førstehåndskjennskap  til misjonarbeidet og nøkkelpersoner i Latvia.  Flere av dem er blitt mine personlige venner og vi har stadig kontakt privat.

Nå er fremdriftsplanen snart fullført. Sammen med Ragnars misjons-kasserer gjennom alle år,  Ådne Klev,  og min eldre bror Frank – pluss alle misjonsvenner i Norge,  får vi nå gleden av å ønske våre  tros-søsken lykke til med arbeidet videre for Gud i en prektig arbeids-kirke. 

Ekstra hyggelig er det at vår Misjons- og Hjemmesekretær Bjørn Olsen allerede har ønske om å bli med, dermed blir det jo en litt mer  “offisiell” hilsen fra vårt misjonskontor i Norge.

Jeg har allerede gjort endel undersøkelser og det er mulig å fly  med RYAN-AIR fra Rygge lørdag 15. september kl. 11.45 og hjem igjen fra Latvia tirsdag 18 sept kl. 14.45.    Flyet lander da på Rygge kl. 15.20 Jeg undersøker også et greit og rimelig hotel-alternativ sentralt i Riga,  hvor noen av dere også har vært med tidligere. Regner med at turen vil komme på pluss/minus ca. 1.3oo pr. person.

Søndagen blir vi med på innvielsen og mandagen blir det å bese seg endel i Riga. Dette kan jo også bli en  liten “hyggetur” med ektefeller. Gi meg bindende tilbakemelding  innen 10. juli  så jeg kan være behjelplig med å bestille fly og overnatting for dere som ikke vil ordne dette selv.

mvh

Terje SøgaardPrint artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif