Glimt fra neste Det gode budskap

Du kan begynne å glede deg til neste Det gode budskap ligger i postkassen din. Det blir en fyldig utgave med intervjuer, reportasjer og besøk.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (31.3.2012)


Svein Kåre Dahl er nytilsatt bestyrer på Solstrand Camping. Foto: Malen Årre Gundersen

Du kan begynne å glede deg til neste Det gode budskap ligger i postkassen din. Det blir en fyldig utgave med intervjuer, reportasjer og besøk. Vi presenterer program for sommerens Landsmøte og stevne på Solstrand med kort omtale av forkynnerne. Påmelding til stevne kan du gjøre å nettsidene: www.solstrand-camping.no og www.dfef.no.

Påmeldingsgebyr betales til: 3138.10.71254  - merkes: "navn" + sommerstevnet2012.

OBS! Booking av rom, hytte og leilighet skjer kun på tlf. 916 18 148, fra 25. april kl 8. Møt den nye bestyreren på Solstrand Camping i neste nummer av bladet. Han har tanker om hvordan campingen kan bli enda mer attraktiv.

Det gode budskap har besøkt Betania, Rygge, en menighet som legger vekt på at folk skal trives. Vi har besøkt de populære sangkveldene på Oven der folk kommer langveisfra for å delta i sang.

Hvilken frimenighet huser kirkeasylanter? Hvem orker å reise til andre siden av jorden for å slite med tunge bører – og betale hele gildet selv? Hva er et «Hurlumhei»-marked? Det finner du ut når du leser om den fargerike begivenheten i Budskapet. Der er også leserbrev, påskepreken, bibeltime og Med Gud i hverdagen.

Abonnerer du ikke på Det gode budskap? Uff! Da går du glipp av mye. Det kan du ordne opp i med en meil til tina@dfef.no. Oppgi navn og adresse. Det gode budskap koster kun 600 kroner i året.

God lesing!

RedaksjonenPrint artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif