Stafettpinnen føres videre

Store forandringer for Lidal.

Inga og Roald Lidal har tjenestegjort 41 år i Japan. I 33 av disse årene har de fungert som øverste ledere for Nytt Livs Lys trykkeriet.

Oppdatert: (13.1.2012)Etter mer enn 41 år i Japan og 33 av disse med det øverste ansvaret for arbeidet ved bibeltrykkeriet Nytt Livs Lys, var tiden kommet for forandringer. Fra nyttår av ble den daglige ledelsen av virksomheten overlatt til neste generasjon. Toshi Iwaoka har nå ovetatt ansvaret, og sammen med seg i lederteamet har han Fumihiko Nakamura og Pido Tatlonghari. Mens de to førstnevnte er japanere, kommer Pido fra Filippinene.

Hva blir så vår rolle framover? Vi er fremdeles med og blir fortsatt boende i Japan, men fra nå av får vi mer en rådgivende støttefunksjon. Dessuten vil vi bruke tid og krefter på å samle inn midler til bibler, til å videreutvikle det store mangaprosjektet, og vi vil fortsatt ha en funksjon i forhold til utenlandske organisasjoner vi samarbeider med.

Vi er oss imidlertid veldig bevisst på at vi ikke må bli en 7. far i huset, så vi går ikke lenger til trykkeriet på en daglig basis, men satser på hjemmekontor når vi ikke er ute på reiser.

Det nye lederteamet trenger i aller høyeste grad forbønn, og virksomheten er som aldri før i behov av støttespillere. Ufattelig mange venter fortsatt på sin egen bibel, og skarene uten kjennskap til evangeliet har nok ikke minket. Vi har muligheter og åpne dører, men vi trenger dere på hjemmefronten om gjerningen skal lykkes.
Bildet viser oss sammen med det nye lederteamet. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif