Facebook

Følg oss på Facebook


Du behøver ikke ha egen Facebook profil for å følge oss eller våre misjonærer på Facebook, men det hjelper...

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (13.7.2011)

Facebook er en internett-tjeneste av typen sosial nettverkingstjeneste, på norsk gjerne omtalt som nettsamfunn eller sosiale medier. Brukerne av Facebook kan registrere seg, og lage profiler med navn, bilde, interesser og annen informasjon. Tjenesten gjør det mulig å kunne bygge opp personlige nettverk, ved å legge til andre brukere som "venner". Brukerne kan så dele bilder, filmsnutter eller musikk, spill og andre interaktive tjenester.

Facebook ble grunnlagt i 2004 som en studentkataloglignende tjeneste for studenter ved Harvard; den ble raskt utvidet til å omfatte en rekke andre universiteter, og siden høsten 2006 har den vært åpen for alle over 13 år. I løpet av 2007 ble Facebook en av de mest populære tjenestene på nettet, og i juli 2010 hadde den over 500 millioner aktive brukere.

Facebook gjør det enkelt for alle å legge ut bilder og annen informasjon, noe som gjør det enkelte for brukerne å dele sine opplevelser med andre.  På Facebook kan du både se bilder og video, samt lese hva brukerne skriver.

DFEF på Facebook

Vi ønsker også å bruke denne muligheten å kommunisere med våre lesere på. Derfor er det opprettet egne Facebook profiler for alle våre misjonærer, samt for DFEF. Dersom du ønsker å følge noen en eller flere av våre misjonærer på nært hold, er det bare å gå inn på den enkelte Facebook side og trykker på "liker" knappen. Da vil du bli oppdatert hver gang det blir publisert ny info på de enkelte sidene. 
Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif