Sommerstevnet på Karmøy:

Storband deltok i åpningsmøtet

Et storband med flere blåsere gav åpningsmøtet i Sommerstevnet en kanonstart. Med svingende rytmer og mye spilleglede gav ungdommene alt de hadde foran de cirka 700 tilhørerne i salen. 

Ved Leif Frode Svendsen
Oppdatert: (06.7.2011)


Pastor Jensen talte på kreativt vis om Jesus i åpningsmøtet.
Yngve Eriksen ledet møtet, hvor pastor Vidar Jenssen fra Saron Åkrehamn var kveldens taler. Dypt inntrykk på tilhørerne gjorde også hilsningen fra Karmøys ordfører Kjell Arvid Svendsen. I stedet for å gjøre oppdraget sitt på tradisjonelt vis, med å reklamere for kommunen, brukte han mesteparten av tiden på å vitne om hvor mye Jesus betydde for ham personlig. Etter 16 år i ordførerstolen har han møtt mange mennesker, og påpekte at hans høyeste ønske var å møte alle disse igjen i himmelen. Jesus er min beste venn, proklamerte ordføreren. 

Flere lokale sangere deltok i lovsangen før møtet og under fellessanger, og foruten storbandet, deltok Camilla og Ingvar Hemnes med flott sang. 

Vidar Jensen talte på kreativt vis om stevnet tema: "Hvem er Jesus?" På kreativt vis fikk han fram flere gode poeng og vist flere sider av hvem Jesus er. Hovedessensen i budskapet handlet om den rike nåden som er tilgjengelig hos Jesus. Ja - Jesus er alt du trenger! 

Et mer utførlig møtereferat og flere bilder kommer i papirutgaven av Det Gode Budskap 15. august. 
Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif