Frivillige i fokus før Sommerstevnet

– I fjor samlet vi 70-80 medarbeidere til en kveldssamling dagen før stevnet startet. Også i år vil vi vise at vi setter pris på alle de frivillige medarbeidere, forteller hovedkomiteen for Sommerstevnet 2018.


Oppdatert: (17.4.2018)


Ung og eldre samles til sommerstevne på Solstrand.

Tekst: Stig-André Lippert

– Bare i 2017 har vi oppgradert Solstrand Camping for mellom 500 000 og 600 000 kroner. Dette inkluderer utgifter til arbeidskraft og innkjøp. Det elektriske anlegget blir fornyet og vinduer blir byttet ut. Vi gjorde en god del i fjor, og vi driver med vedlikehold og oppgraderinger hele tiden, formidler daglig leder på Solstrand Camping, Stian Lauvås.

– Nå har vi akkurat bestilt nye terrassedører til leilighetene, legger Lauvås til, som også erkjenner at stedet ikke kan fortsette med samme pengebruk som de har hatt den siste tiden.

Påmeldingen er åpen

11.-15. juli går Sommerstevnet 2018 av stabelen på Solstrand Camping i Lindesnes. Store deler av programmet er allerede på plass. 1. april åpnet påmeldingen til stevnet og mulighet til å bestille overnatting på campingen.

For femte år på rad skal Solstrand Camping være vertskap for De Frie Evangeliske Forsamlingers sommerstevne. Bortsett fra en uke i sommer, som er selvvalgt ferie, er stedet fylt opp gjennom hele sommerhalvåret. Fra 1. april var det mulig å melde seg på til DFEFs største samlingspunkt.

– I fjor åpnet vi for påmelding via nettsiden www.sommerstevnet.no. Vi har fått lite tilbakemeldinger på vårt nye påmeldingssystem på internett, noe jeg ser positivt på, forteller Lauvås, som forsikrer at hjelpen bare er en telefon unna for de som trenger det.

– For de som er trygge på datamaskin, er det like enkelt å ordne alt selv. I påmeldingen blir det opplyst om hva som er ledig av rom og hytter. I fjor var det ledig kapasitet en god stund, men vi oppfordrer folk til å melde seg på snarest, fortsetter Lauvås.Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif