Årets påskefilm RISEN, se den på kino

Vi tar sjansen og anbefaler en kinofilm ved inngangen til årets påskefeiring. Filmen Risen Filmen gjenforteller bibelfortellingen om Jesu oppstandelse – sett gjennom en ikke-troende romersk offisers øyne.  

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (15.3.2016)18. mars er det premiere på filmen Risen. Filmen settes opp på nærmere 80 kinoer rundt om i landet. Sjekk kinoprogrammet der du bor! Filmen gjenforteller bibelfortellingen om Jesu oppstandelse – sett gjennom en ikke-troende romersk offisers øyne. Offiseren Clavius(Joseph Fiennes) får sammen med sin underordnede Lucius (Tom Felton) oppdraget å finne ut hva som egentlig har skjedd med Jesu kropp for å kunne motbevise ryktene om en oppstått Messias og hindre opprør i Jerusalem.

Organisasjonen Damaris kaller filmen Årets påskefilm, og har utviklet et ressurshefte med samtaleguide til filmen. Mer informasjon kan hentes her: http://www.damaris.no/risen/ 

Det produseres etterhvert mange gode filmer med direkte eller indirekte kristne budskap. Oppsetting av disse filmene på programmet til norske kinoer er avhengig av etterspørselen. Vi vil derfor oppfordre til at vi som kristne benytter sjansen når muligheten byr seg, og ser disse filmene, på den måten vil de lokale kinoer prioritere denne sjanger filmer også i fremtiden.Se traileren fra filmen her.


Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif