Lederkonferansen´15

Vi gleder oss over å kunne invitere ledere i alle DFEF sammenheng til årets lederkonferanse 11. til 13. september.


Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (14.3.2015)


På dette hotellet i Kristiansand vil DFEFs ledere samles til felles konferanse

Lederkonferansen´15 blir arrangert på Quality hotell & resort i Kristiansand fra 11. til 13. september. Lederkonferansen´15 er en sammenslåing av de tidligere konferansene BUAK og FLK samt DFEFs Landsmøte. Til lederkonferansen´15 har vi som målsetting å samle mellom 250 – 350 ledere fra alle DFEFs menigheter til en konferanse med motto «Sett & hørt». Vi drømmer om at ledere fra de forskjellige arbeidsgrener i menighetene kommer samlet for å bli inspirert og være til inspirasjon. Det vil bli taler, foredrag og seminarer som henvender seg til menighetsledere, ungdomsledere, barneledere, lovsangsledere osv. Nærmere informasjon om program etc, blir kommunisert etter hvert.

Følgende talere ser ut til å bidra under konferansen:

  • Andreas Nilsen, Pastor, Hillsong, Stockholm
  • Thomas Åleskjær, Pastor, Romerikskirken
  • Anne Christiansen, Pastor, Jesus Church
  • Siri Iversen
  • Hildegun Marie Schuff
  • Kent Remi Westergren
  • Espen Gilvik

Soul Teens vil står for det musikalske i alle samlinger, i tillegg til å holde seminar for lovsangsledere og andre med musikalsk tjeneste i menigheten.

Konferansen avsluttes med et stort åpent møte som vi oppfordrer alle våre menigheter på Sørlandet til allerede nå å legge inn i sitt møteprogram søndag kl. 14. På dette møtet får vi besøk av Anne Christiansen som vil forkynne Guds ord.

Ellers ser foreløpig tidsskjema slik ut:

Fredag       Kl. 11.00              DFEF Landsmøte

                  Kl. 17.00              DFEF Ung sitt årsmøte

                  Kl. 20.00              Åpningsmøte

Lørdag      Hele dagen          Seminar streams og møter

Søndag     Kl. 09.30              Fellessamling, gruppesamling etc.

                  Kl. 14.00              Åpent avslutningsmøte

Pris for hele konferansen vil ligge et sted mellom kroner 1500 og 2200 avhengig av type rom. Dette inkluderer konferanseavgift samt full kost og logi. Det legges opp til at alle deltagere bor på hotellet under hele konferansen, selv om man har bosted i nærheten. Dette for å skape et godt samhold og nærhet under hele konferansen.

Påmelding og nærmere informasjon om pris og program vi bli kunngjort i DGB, samt på Facebook og www.dfef.no.Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif