Ungdom på sporet av vekkelse?

De fire ungdommene Martine Jacobsen, Mirjam Mork Bednarz, Jørgen Bakkevold og Kenneth Tolås startet i august som ettåringer i Sammen for Norge-teamet.

Ved Morten Haave
Oppdatert: (05.9.2014)De fire ungdommene Martine Jacobsen, Mirjam Mork Bednarz, Jørgen Bakkevold og Kenneth Tolås startet i august som ettåringer i Sammen for Norge-teamet, og skal det neste året jobbe med å starte ungdomsarbeid sammen med Hans Martin Skagestad og Morten Haave. 

I dagliglivet kan Sammen for Norge-arbeidet virke ubetydelig. Flyersutdeling på skoler, cellegrupper med en håndfull ungdommer, søndagsmøter med lite besøk, men kan det likevel være at ungdommene i Sammen for Norge-teamet er på sporet av vekkelse?

I løpet av det neste året skal de få lov til å fortelle om Jesus til tenåringer som aldri ellers ville fått mulighet til å få et nært forhold til Jesus. De skal bygge ungdomsarbeid fra så å si ingenting til å bli noe stabilt og bærekraftig. Kan Sammen for Norge-teamet være et av redskapene Gud bruker til å gi håp i Norges bygder?

Ei sprudlende og brennende vestlandsdame

Martine Jacobsen (20) kommer opprinnelig fra Mosterhamn på Bømlo. Her har hun vokst opp i menigheten Sion, og har jobbet med barne- og juniorarbeid i lang tid. Det siste året har hun vært stasjonert på Ansgarskolen i Kristiansand, hvor hun har gått musikklinjen på bibelskolen.

Martine er en skikkelig gledesspreder og har lassevis med entusiasme og smil, og med sin musikkbakgrunn er hun med og leder lovsang på møtene.

Fra et annerledes ungdomsarbeid

Mirjam Mork Bednarz (18) er den yngste på teamet. Hun kommer rett fra videregående skole hvor hun har hatt media og kommunikasjon. Hun drar alltid rundt på kameraet sitt, og er dermed teamets selvutnevnte og offisielt utnevnte fotograf.

Mirjam kommer fra Familiekirken i Sandnes hvor hun har vært ungdomsleder i Gate, et litt annerledes ungdomsarbeid. I Gate skjønner ikke de fleste av ungdommene at de går i en kirke, men etter litt tid kommer de fleste til tro på Jesus. Mirjam er et levende vitnesbyrd på at ungdom er interessert i Jesus, og sultne etter å leve livet han har for dem.

På teamturer hele livet

Jørgen Bakkevold (21) har vært på teamturer hele livet. Foreldrene driver misjonsorganisasjonen EuroMission, og Jørgen har vært med fra barns ben av. Ungdommene lytter oppmerksomt etter når han forteller vitnesbyrd både fra sitt liv og misjonsturene han har vært med på.

Jørgen er den fødte lovsangsleder og musikklærer. Han har allerede startet å lære ungdommene våre både gitar og bass.

TV-misjonær
Kenneth Tolås (28) har jobbet i Troens Bevis i en årrekke. Her har han vært med på produksjonen av TV-kanalen Miracle Channel. Han har derfor god peiling på film og TV, og kommer til å lage videoreportasjer av hva som skjer i Sammen for Norge-teamet.

På teamet lager han film, er grafiker, taler og er tekniker, i tillegg til at han skal jobbe spesielt med ungdomsfestivalen Jesus to the Nations.

Kenneth kommer opprinnelig fra den lille bygda Herand i Hardanger, og ser derfor viktigheten av Sammen for Norges arbeid; å bygge ungdomsarbeid på små plasser.

En spennende høst

Høsten 2014 jobber teamet på Neslandsvatn, i Volda og på Bigset utenfor Hareid. I Volda er vi allerede godt i gang etter å ha jobbet der hele våren, mens ungdomsarbeidet på Neslandsvatn og på Bigset er helt i oppstartsfasen. One80 Neslandsvatn ble startet 23. august, mens One80 Bigset startes 27. september. Både på Neslandsvatn og Bigset er forventningene store til hva Gud kommer til å gjøre i løpet av høsten. Kan vi være på sporet av vekkelse? Vær med og be for teamet og for arbeidet!Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif