Et velrenommert tivoli kommer til Sommerstevne

– Jeg synes godt vi kan stille opp for slike kristne arrangement, sier tivolieier Alex Petersen og håper han ikke går underskudd på å ta med kopper og boder til Vigeland.


Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (12.5.2014)


Alexs Tivoli med karuseller og boder vil være tilgjengelig for deltakerne på Barnas Sommerstevne i år.

Gratis og ubegrenset tilgang til tivoli er inkludert i Barnas Sommerstevne. ET tivoli kommer til Vigeland samtidig som Sommerstevnet går av stabelen.  Alexs Tivoli er et velrenommert firma, som eies og ledes av Alex Petersen. Han startet sitt tivoli i 1997 og er nå 6. generasjon i tivolibransjen.

– Mitt tivoli kommer til Vigeland med to ungdomskaruseller og mange hyggelige barneaktiviteter, sier tivolieier Alex Petersen til Det gode budskap. – Vi har investert i en ny karusell i år, og den tar vi med oss. I tillegg til lekeapparatene er det masse boder hvor man kan kaste piler og andre aktiviteter og kjøpe sukkerspinn, popcorn og annet.

Det er Arvid Alsaker fra Saron, Åkra, som har kontakt med tivoliet. Han forteller at Alexs tivoli reiser over hele landet, men holder til på Åkrehamn. Eieren Alex er selv dansk, men gift med ei åkrajente, forteller Alsaker.

Barn som skal være med på Barnas Sommerstevne kan glede seg. For i stevneprisen er fri tilgang til tivoliet med ubegrenset kjøring. Bare det man kjøper, sukkerspinn, popcorn og så videre, skal betales for.

– Hvorfor gjør du dette, spør vi Alex.

– Jeg kjenner folk på Åkra, både på Saron og i pinsen. Andre stiller opp for Røde Kors og andre organisasjoner. Jeg synes godt man kan stille opp for et slikt arrangement også, sier Alex Petersen og håper at tivoliet i hvert fall ikke skal gå under null.

– Tivoliet vil være åpent for alle, forteller Arvid Alsaker. – Men barn som ikke tilhører Sommerstevnet må betale vanlig pris. 

– Vi håper dette vil være en positiv aktivitet for barna på Sommerstevnet, sier Alsaker.Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif