Sommerstevne for barna med tivoli og sirkustelt.

Uten å ha drevet research tror vi at DFEF kanskje er det eneste sommerstevnet i Norge som kan tilby barna gratis tivoli hele uka.

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (23.4.2014)I tillegg til at møtene under årets sommerstevne vil  foregå i tivolitelt, så vil også et helt tivoli komme til Vigeland for å skape gøy og action for barn og unge. Alle barn som er påmeldt til Sommerstevnet14 vil få tivolipass som gir rett til ubegrenset kjøring på Alex tivoli. Her blir det mulighet til å kjenne kvalmen velte seg i tekoppene, eller kjøre en rolig tur med Santa Fe ekspressen. 

På fredagen vil barneevangelist Jarle Waldemar besøke tivoliet og formidle evangeliet på sin kreative måte ved bruk av  sang, trylling og fortelling. 

Om Jarle Waldemar
Jarle Waldemar står for en verden med spennende trosopplæring. Han produserer en rekke innholdsrike produkter med kristen profil som DVD-er, CD-er, barnebibler, bøker, apps lydbøker, Barnas Klubb og barneledermateriell. Han reiser også rundt og presenterer evangeliet gjennom sang, trylling og kreativ andakt. Hvert år møter Jarle Waldemar mange tusen barn på sine reiser. Han jobber også som barne- og familiepastor i Klippen Sandnes i halv stilling.

I over 10 år har Jarle Waldemar produsert produkter for barn, barneledere og familier. På 10 år har Jarle Waldemar solgt over 120.000 produkter og besøkt over 500 festivaler og menigheter. Produktene blir flittig brukt i ulike kirker og hjem i hele Norge. 'Waldemar Inspirasjon' ønsker å nå ut med det gode budskap til barna på en spennende og kreativ måte. 

Jarle Waldemar vil også delta på fredagens kveldsmøte i teltet. 

Barnemøter
Hver formiddag og kveld vil det bli egne møter for barna i alderen 3 til 13 år. Møtene vil foregå i tre forskjellige telt, med tilpasset program for de forskjellige aldersgrupper. Det blir også et eget lekerom hvor barna kan kose seg innimellom slagene. I tillegg har Solstrand Camping nylig oppgradert sin lekepark med god mulighet for barn i alle aldre. Kanskje kan også barna utfordre sine foreldre til et slag minigolf, muligheten er der.
Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif