SOMMU 2013

Klar for inntog av ungdommer til SOMMU13!

I over ett år har en gjeng med ungdommer fra Drammen og Mjøndalen vært i full sving med forberedelsene til SOMMU13!  Nå er det meste klart.

Ved Vidar Aronsen
Oppdatert: (21.5.2013)


Bak fra venstre: Simon Lippert, Klaus Hagby Johnsen og LinnCi Pettersen. Foran: Roger Wold og Guro Fredheim.

I over ett år har en gjeng med ungdommer fra Drammen og Mjøndalen vært i full sving med forberedelsene til SOMMU13! Gruppa ledes av Roger Wold og det er lagt ned et betydelig antall timer i planlegging, booking, oppfølging m.m.

Roger, hvordan ligger dere ann, nå bare noen få uker før det braker løs i Drammenshallen?

Så langt vi kan se så er nå det aller, aller meste på plass. Det som tar mye av tida nå er detalje-planlegging og finpussing av opplegget. Det som liksom skal sette krona på verket!

Hva er siste nytt om opplegget ?

Det siste nå er at vi også har fått bekrefta at ”G` Bless”, ei veldig kjent rap-gruppe fra Sørlandet også kommer.  De kommer og blir med på møtet fredag kveld, sammen med Hans Martin Skagestad. Vi tror det blir en knall kveld!

I tillegg vil David Flanders, som taler onsdag kveld, også holde en bibeltime for ungdommen på Danvik Folkehøyskole torsdag formiddag.

Vi gleder oss også veldig til å høre Thomas Natvig, som er ungdomspastor i Betania, Kristiansand og har mye på hjertet! Han er ung, fresh og ivrig for Jesus. Vi gleder oss til å bli inspirert  av hans preken den siste kvelden.

Torsdagskvelden blir jo en kveld utenom det vanlige?

Ja, den kvelden ser vi virkelig fram til. Da blir det konsert med bandet KUTELSS fra USA, et band i verdensklasse! Denne konserten blir virkelig verdt å få med seg og vi håper på full hus og fullt trøkk den kvelden!

Det er møter hver kveld kl. 22:00, hva skjer utover dette?

Vi har et fullspekket program med aktiviteter fra start til slutt. Vi tar med hele gjengen på et gedigen bowling-runde torsdag ettermiddag. Fredag blir det å ta på strandskoa og vi inntar den flotte Bystranda i Drammen, hvor vi også vil gjøre oss synlige for drammenserne. Hans Martin Skagestad blir sentral her. I tillegg blir det sandvolleyball, musikk og moro!

Har dere opplegg på nettene etter SOMMU-møtene?

Ja, vi har et kjempeopplegg da også. Vi samles i et stort telt bak hallen. Her blir det en haug med opplegg hele uka. Det blir quiz, musikk, konkurranser m.m. Grillen står klar hele natta og det gjør også popcorn- sukkerspinn- og slushmaskinen.

Hvorfor bør folk komme til SOMMU13?

En flott mulighet å bli kjent med mange andre kristne ungdommer fra andre steder i landet. I tillegg til å få høre knallbra forkynnelse og topp musikk. Denne uka blir klart et høydepunkt denne sommeren!

Hvordan er det med overnattingsmuligheter for de som kommer til SOMMU13?

Vi vil sette av et egent område på campingplassen bak hallen, for ungdom. Der kan man ligge i eget telt eller campingvogn. For de som ønsker litt med comfort, kan man bo på Danvik Folkehøyskole.

- Vi håper på storinnrykk og masse ungdommer i Drammen denne uka. Vi håper og ber om at uka vil sette åndelige spor i alle som tar turen til SOMMU13. Vi har lagt ned mye tid og ressurser i opplegget, men det viktigste over alt, er at ungdom kommer og får oppleve Jesus under stevnet vårt, avslutter en entusiastisk Roger Wold.

Mer info og påmeldingsskjema finner du på: www.dfef.no/sommerstevnet-2013Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif