SOMMU 2013

Årets happening for unge i DFEF

Årets store happening skjer på torsdagskvelden under SommU. Da blir det konsert med amerikanske Kutless! 

Oppdatert: (16.3.2013)SommU

SommU starter onsdag 10. juli kl 22.00 i Drammenshallen. David Flanders kommer for å oppmuntre og utfordre oss i livet med Gud i sin kjente og levende stil. David blir tolket av vår kjære sprellemann, Håkon Tolås. Som lovsangsteam har vi fått med oss One80, fra Betania Kristiansand som skal være med å lede oss i tilbedelse gjennom hele SommU. Det blir knallbra!! Hans Martin Skagestad skal tale til oss på fredagskvelden. Hans Martin er opptatt av å fortelle ungdommer om Jesus, og vil nok utfordre oss til å dele Jesus med våre venner og bekjente. Han driver et fantastisk arbeid over hele Norge, og har startet opp flere ungdomsarbeid det siste året. På lørdag får vi høre Thomas Natvig, ungdomspastor i Betania Kristiansand. Thomas er ivrig for Jesus, og vi gleder oss virkelig til å bli inspirert av Thomas på den siste SommU-kvelden.

Kutless

Årets store happening skjer på torsdagskvelden under SommU. Da blir det konsert med amerikanske Kutless! For en start på stevnet! Kutless har preget kristen-rocken i mange år, og har tusenvis av fans over hele verden. Den siste tiden har Kutless fokusert mer på lovsang, og den siste lovsangsplata deres, Believer, har høstet gode kritikker i flere kanaler. Musikkvideoene deres er sett av millioner av mennesker på YouTube, verden over. Sjekk ut Kutless på YouTube, og gjør deg klar for en lovsangsfest i Drammenshallen 11. Juli!! Konserten koster 200 kroner.

Nachspiel

Etter kveldsmøtene beveger vi oss ut av Drammenshallen og til naboteltet. Der fortsetter nachspielet med god stemning utover natten. Der kan du henge med dine gode, gamle venner, og bli kjent med nye. Det blir tivolistemning hver natt, med popcorn poppet på gamlemåten, slush og sukkerspinn. Det blir også salg av grillmat og drikke, konkurranser, underholdning, og masse overraskelser!

Aktiviteter

Det blir flere morsomme aktiviteter under SommU. Blant annet vil vi invitere dere med til en skikkelig bowlingrunde i en av Norges største bowlinghaller med pizza, brus og is til alle! På fredagen tar vi en tur på stranda for å kose oss. Drammen har en fantastisk strand, midt i byen! Her blir det mye lek og konkurranser, men det blir også mulighet for outreach for å invitere Drammenserne med på kveldsmøtet. SommU ønsker å være med å prege byen, og i den forbindelse skal det være friluftsmøte på torget på lørdag formiddag. For de som er glad i vann, så har Drammen et fantastisk utebad med flere bassenger, sklier, stupebrett og plass til å varme seg i solen.  Absolutt å anbefale!

Pris

SommU koster 300 kr. pr. person. Dette inkluderer alt av aktiviteter på dagtid, og konsert med Kutless på torsdagskvelden.

Så sett av datoene, og ta med deg alle dine venner til SommU i Drammen! Du får nye venner, nye utfordringer, ny inspirasjon, ja, det blir en opplevelse for livet!

Vi sees!! JPrint artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif