Sommerstevnet 2013

SOMMU 2013 tar form!

SOMMU er ungdommens sommerstevne som går parallelt med Sommerstevnet 2013

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (08.3.2013)Velkommen til SommU 2013! Hovedpunktene er nå på plass, og vi både håper og tror at dette blir et fantastisk sommerstevne.

Først og fremst har vi gleden av å presentere det amerikanske bandet Kutless på torsdagskvelden. Dette blir en kanonstart på stevnet! Kutless har preget kristen-rocken i flere år, og det er stort å kunne presentere et verdenskjent band i Drammenshallen under SommU. Den siste tiden har Kutless fokusert mest på lovsang, og den siste lovsangsplata deres, Believer, har høstet gode kritikker i flere kanaler. Musikkvideoene deres er sett av millioner av mennesker på YouTube, verden over.

Det blir flere kjente ansikt på talerstolen under SommU 2013. Blant annet blir det et gjensyn med David Flanders, som mange kjenner fra både Solstrand og Ovenleiren. David har talt et enkelt og tydelig budskap under ungdomsleirene i en mannsalder. Vi får også høre Hans Martin Skagestad som opplever store ting gjennom prosjektet ”Sammen for Norge”. Sammen med et energisk team har han startet flere ungdomsarbeid det siste året og opplever at Gud frelser og utruster ungdommer over hele Norge. Vi gleder oss til å høre Hans Martin på fredagskvelden.


One Eighty teamet fra Kristiansand leder lovsangen under hele stevnet.

Vi har leid en av Norges største bowlinghaller, og inviterer alle SommU-ungdommer til en storslått bowlingrunde med pizza og brus til alle sammen. SommU blir en fest fra start til slutt, så du må komme allerede på onsdag for å få med deg alle begivenhetene. Vi sees i Drammen i 10.-14. juli!Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif