Sommerstevnet 2013

BARNAS SOMMERSTEVNE 2013 tar form!

Barn og barnefamilier er en av ”hovedingrediensene” for DFEFs Sommerstevner.

Oppdatert: (08.3.2013)

Også i år legges det opp til å bli et spennende og innholdsrik opplegg for barn og unge under ”Sommerstevnet 2013” i Drammen. Cecilie Hagby og en flokk av medarbeidere har i lang tid allerede, arbeidet med planene for ”Barnas sommerstevne 2013”. Det legges opp til et godt og varierende program med masse fint innhold.

Vi har vært så heldige å få Kåre Skuland, Barnepastor i Jesus Church til å ta seg av møtene for de eldste barna. Torkjell  & Heidi Halvorsen fra Oasen, Solvoll, godt kjent for sin fantastiske evne til å formidle evangeliet til barna, tar seg av de yngre barna, mens de aller yngste blir tatt hånd om av Marie Skaret. Hun er fra arrangørmenigheten Knoffen, men studerer for tiden til førskolelærer i Kristiansand.

”Barnas sommerstevne 2013” kommer til å ha base på Marienlyst skole, som ligger rett over parkeringsplassen for Drammenshallen. Marienlyst er en 2 år gammel skole som byr på flotte fasiliteter både ute og inne. Da DFEFs Sommerstevne ble arrangert i 2010 var mye av området rundt anleggsplass. Nå er situasjonen helt annerledes.

Området består nå av parkeringsplass, gangstier og grøntområder. Barna behøver ikke krysse en eneste vei for noen av aktivitetene, alt ligger samlet rundt Drammenshallen!
I tillegg ligger Marienlyst fotball- og friidrettsbane vegg i vegg med hallen, og likeså, Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg og svømmehall og har er et fantastisks tilbud for store og små. Vannsklier, basseng, treningsstudio og mye moro!

I tillegg til disse aktivitetstilbudene, blir det mange supre aktiviteter for alle barna. Film, baking, ”kule triks” pluss mye, mye mer! Det vil også under kveldsmøtene bli tilbud om barnevaktordning for de aller yngste. Mer vil vi ikke røpe i denne omgang, MEN – vi ønsker alle VELKOMMEN TIL DRAMMEN 9.-14. juli!

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif