Familie og medier

Skjermfri uke

Familie & Medier inviterer til en uke uten tv, pc eller andre skjermer. 

Oppdatert: (08.3.2013)15. - 22. mars skal tv-er, pc-er og spillkonsoller være avslått når vi kommer hjem fra skole eller jobb. Mobiltelefonen skal ikke brukes til å surfe med eller spille spill. Her får vi mulighet til en hel ukes fri fra alle skjermer som krever vår oppmerksomhet.

- Vi håper en slik uke vil fremme kreativiteten og føre til alternative aktiviteter og flere muligheter til fellesskap. Vi ønsker en bevisstgjøring på eget mediebruk og trening i å ha skjermfri, sier daglig leder i Familie & Medier, Jarle Haugland.

Familie & Mediers skjermfrie uke er lagt til kirkens fastetid som strekker seg fra slutten av februar og helt frem til påske.

- Men uansett livssyn vil en skjermfri uke være et gode, sier Jarle Haugland.

Skjermfri dag på kontoret

Familie & Medier skal selv ha en skjermfri dag i eget kontorfellesskap. Hva dagen skal brukes til er ennå ikke bestemt. Men vi oppfordrer andre bedrifter og organisasjoner til å gjøre det samme.

Vinn gavekort


De som deltar inviteres til å dele sine erfaringer. Det kan være tekst, bilder eller film. Gjerne i kombinasjon. Familie & Medier trekker ut to vinnere av et gavekort på kr.1000,- hos Stormberg eller brettspill.no. Send inn ditt bidrag til post@fom.no innen 5. april. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif