"Sammen for Norge"

Kick-Off One80 Verdalen

Fredag 24 august reiser Hans Martin Skagestad med ‘’Sammen For Norge’’-teamet til Verdalen. Gjennom et samarbeid med Ebeneser menighet skal Skagestad og teamet bidra til et voksende ungdomsarbeid. 

Oppdatert: (24.8.2012)

Menigheten og lederne syntes dette prosjektet er veldig spennende og gleder seg til å se hva som skjer.

Ebeneser menighet har hatt et fungerende ungdomsarbeid i mange år. De eldre i menigheten vokste selv opp i ungdomsarbeidet, men ved generasjonsskifte måtte de gå videre. Denne rulleringen har fungert i alle år, men ved nyttår 2012 døde ungdomsarbeidet ut. Da kontaktet menigheten OR (omsorgsrådet i ‘’De Frie Evangeliske Forsamlinger’’) og spurte om hjelp. OR sin oppgave er å hjelpe menigheter med å håndtere vanskelige situasjoner. Sammen med OR kontaktet menigheten da Skagestad om hjelp til å få i gang et nytt ungdomsarbeid.

Så nå er teamet og menigheten klare for en forandring. Skagestad og teamet vil jevnlig besøke menigheten i Verdalen, og ha oppfølging for å få startet et ordentlig ungdomsarbeid. For å få flere ungdommer til menigheten arrangerer teamet en gratis kick-off konsert fredag 24 august klokken 20:00.  Her vil vi høre sang av blant andre Andrea Wannebo, vinner av Det Store Korslaget på TV2. Det vil også være en appell av Hans Martin Skagestad. Konserten holdes i Ebeneser menigheten i Verdalsveien 26. Etter konserten vil det være cafè med gratis mat.Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif