CD anmeldelse

Jubel&co sammen

Juniorkoret Jubel fra Knoffen i Drammen har gitt ut en variert CD

Ved Bjørn S. Olsen
Oppdatert: (15.7.2012)Denne CD anmeldelsen skrives under en stekende sol på Rivieraen i Syd Frankrike. For å komme hit har vi tilbragt to hele dager i bil, i følge med Jubel&co i form av deres nye cd «Sammen». Barnekoret Jubel har sin base i DFEF, Knoffen, Drammen. Under ledelse av sin kreative og dyktige dirigent Cecilie Hageby har de nå gitt ut en CD med tittelen «sammen». Tittelen kommer muligens av at Jubel på denne utgivelsen har fått med seg tre tøffe gutter som deltar med «rap». Tekst og musikk på alle sangene på CD-en, med unntak av en, er skrevet av korets dirigent.

Cd-en blir mer og mer hørbar for hver gang man lytter til den. Det som slår meg når jeg hører på plata er den store variasjonen i låtene. Her går det fra det litt Børudgjeng inspirerte «Shake it» sangen til «this is the time» som er en låt som hensetter deg til cubanske reggae rytmer. Sangen «Loved» er en mer gospelinspirert låt som like gjerne kunne vært fremført av Stavanger gospel Choir, mens låten «meant to be» med solist Hanna Pettersen minner om Katie Melua.

«Fortelle deg» og «søk først Guds rike» er sanger hvor koret sammen med kompaniet av tre tøffe gutter fremfører budskapet med sang og rap.

Jubel & co har rukket å bli hele familiens favoritt CD, og anbefales på det varmeste her fra Rivieraen.

Besøk jubel&co på FacebookPrint artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif