70 unge på tentroleir på Solstrand

Det var stor aktivitet på Solstrand da 70 ungdommer i mars møttes til tentroleir.
-- Guds ord kan gi ungdommene et nytt liv etter tentroleiren på Solstrand, mener leirsjef Lars Barkve.

Ved Oddwin Solvoll
Oppdatert: (03.5.2012)


Her er guttene tungt nedlastet i en av leirens aktiviteter

– Når 70 ungdommer er samlet vil det alltid bli noe uro. Vi ser egentlig på det som en godartet herjing med oss ledere, forteller Lars Barkve som sammen med Stian Lauvås var leirsjefer på tentroleir på Solstrand helgen den 16. til 18. mars.

Fra Karmøy kom den største gruppen med ca. 30 ungdommer, fra Mosterhavn hadde rundt 20 unge kjørt i seks timer og så var det 15 kortreiste ungdommer fra Lindesnes.

Leirprest David Slanders inkluderte humor og kunnskap i sin undervisning om hvordan det er å være en kristen. Han ga også mange tips om hva en kristen kan gjøre og hvordan leve kristenlivet.

Bibel og humor

– Det virket som om de unge slukte budskapet. De lyttet oppmerksomt på presten. Han krydret undervisningen med historier og presenterte budskapet på en morsom og god måte, refererer Barkve. Fredag kveld rakte 38 hånden i været og ville bli kristen. Lørdag var det seks til, ifølge leirsjefen.

Flere av ungdommene fortalte også til sin leder at de hadde blitt fri fra vonde tanker i løpet av leiren. Det var tanker om at de ikke var gode nok og at de slet med dårlig selvbilde. Barkve håper den sunne bibelundervisningen og et tryggere ståsted i Guds ord vil gi ungdommene et nytt liv etter tentroleiren på Solstrand.Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif