Bakke i Spania

Månedshilsen jan. 2012 fra Bakke

Med stor takknemlighet, vil vi takke dere alle, kjære trofaste venner og menigheter, for året som er gått. Som misjonærer i sør Spania, ser vi fremover med forventninger til dagene som ligger foran i dette nye året, Hva vil Gud gjøre ? Vi er så avhengig av HAM 

Oppdatert: (21.1.2012)

"Jeg er vintreet, dere er grenene. Den som blir i meg, og jeg i ham, han bærer mye frukt, foruten meg kan dere inten gjøre." Joh. 15:5

Fredag 20 januar åpnet vi et nytt lokal i en by som heter Ojén,
og som ligger litt opp i fjellene overfor Marbella. Vi får støtte fra noen menigheter i Norge til å betale leie for lokalet. Men , kjære venner, vi ber dere om deres forbønn, om at Gud skal åpne en dør for ordet i denne byen, og om alle dere kjære venner kunne ta dere et minutt eller to til å be for dette arbeidet i Ojén.


Også en stor takk til alle dere som var med å ga til misjonsarbeidet i året som gikk, og ikke minst i desember mnd.

Vi tar med en liten solskinnshistorie. På norsk tv, ble det vist om en familie i Madrid som ble kastet på gata av politiet, fordi de ikke kunne betale husleia, da de ikke hadde arbeid . Dette var der mange som så, også noen barn i menigheten på Byremo. De bestemte seg raskt for å gjøre noe for misjonen i Spania. De fikk mammaen sin med på ”laget”, de bakte julekaker, og muffins, solgte på dørene, og i menigheten. De fastsatte ingen pris, folk kunne bestemme hva de ville gi, og resultatet ble ca 8000,00 kr som de ga til trengende i Spania. De siste dagene før jul, kunne vi gi direkte til trengende i menighetene. En mor fortalte da hun fikk denne overraskelsen, at dattera på 9 år hadde spurt noen dager før, om de kunne kjøpe gaver til jul, men hun hadde svart nei, for de hadde ikke penger. Gjett om gleden var stor venner ?  Slik  var der flere familer som fikk god hjelp gjennom det du var med og bidrog med .

Så takker vi så hjertelig den enkelte av dere, for all forbønn og støtte, og ønsker dere Guds rike velsignelse over liv og tjeneste. Takk for at dere vil være med å be for arbeidet videre framover..

Selv om vi har en flokk med ivrige arbeidere, vil vi minne om Herrens Ord:

Mat. 9.37-38 :  Da sa han til sine disipler: Høsten er stor, men arbeiderne få.  Be derfor Høstens Herre at han vil drive arbeidere ut til sin høst!

MVH Borghild og Eddie,       Misjonskonto:3030 2338651

http://bakke-spaniamisjon.blogspot.com/     

  mail: borghildeddie.bakke@gmail.com

Telf.Hus: 0034-952 90 48 24      mob. : 0034-670 43 93 85Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif