Menigheten Saron inviterer til adventssamlinger

"Stjernedryss i adventstid"

Menigheten Saron åkrehamn satsning i desember blir adventsamlinger som er tiltenkt for HELE familien, ALLE generasjoner.

Oppdatert: (26.11.2011)

Menighetens satsing i desember blir adventsamlinger som er tiltenkt for HELE familien, ALLE generasjoner. Tanken med samlingene er å skape en fin og god julestemning, slik at vi ikke glemmer hva julebudskapet egentlig omhandler. Samlingene vil bestå av både skjemt og alvor, spesielt inviterte gjester, husorkester og solister sammen med Aakra Soul Children vil stå for det musikalske. Hovedtema for alle samlingene er "Himla godt...". I dette temaet ligger det også et alvor om at ikke alle kanskje har det så "himla godt". Det vil derfor være fokus på Godhetssentralens arbeid (se bla skriv nedenfor med oppfordring til å støtte dette arbeidet). VELKOMMEN til "Stjernedryss i adventstid"

Vil du hjelpe?

Menigheten Saron har i tre år drevet Godhetssentralen, et arbeids som har som mål å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner. Nå går vi inn i en tid fylt med kontraster. Juletiden er kanskje den vanskeligste for mange - for da blir forskjellene i vårt overflodssamfunn ekstra store!

I år satser vi på et stjernedryss av små og store gaver til de som veldig lite har i denne høytiden. Vi trenger hjelp - for å møte enkeltmennesker og familiers primærbehov.

Det handler om mat og varme for noen, mens for barnefamiler handler det i tillegg om å gi barna en liten gave og litt julesnop! 

Program for "Stjernedryss i adventstid" søndag 27/11-18/12:

4 forestillinger for hele familien hver søndag kl 1200 med aktuelt tema «Himla godt», aktuelle gjester, julesang med kjente lokale artister, tenning av advendtslys og fokus på å være en velgjører mot andre.

Aktuelle gjester: Aase Simonsen(ordfører i Karmøy)Lasse Pedersen(folkekjær kulturperson)Jostein Grindhaug(trener FKH), Marlen Tjøsvoll (fra Idol)og kanskje vi får med Hanne Krogh?

Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif