Søndag 13. november

Søndag for de forfulgte.

Den 13. november 2011 markeres «Søndag for de forfulgte» i menigheter over hele verden. Denne dagen står vi sammen om å vise solidaritet med alle kristne som undertrykkes eller forfølges. Marker dagen i din menighet!

Oppdatert: (08.11.2011)

Felleskirkelig markering
Vi oppfordrer alle menigheter i Norge til å slutte opp om denne muligheten til å markere kristent samhold – på tvers av kirketilhørighet: Dette er en økumenisk dag! Ta kontakt med din lokale prest eller pastor, og be om at dagen markeres. Passer denne datoen dårlig, kan man selvsagt velge en annen søndag.

Ressurser og informasjon
I ressursbanken finner du liturgiske elementer, prekentips, salmer, tips til barne-/ungdomssamlinger, bakgrunnsartikler og mye annet. Klikk på knappen til høyre!

India
I 2011 vil Norsk Misjon i Øst fokusere spesielt på den vanskelige situasjonen for kristne og andre minoritetsgrupper i India (bildet). Mer informasjon om India finner du i Ressursbanken (klikk på knappen over).

Internasjonal dag
Den internasjonale «Søndag for de forfulgte» ble i 2010 markert i en rekke kirkesamfunn i mer enn hundre land. Her i Norge er, foruten Norsk Misjon i Øst, også Åpne Dører sterkt engasjert i markeringen. Les mer på hjemmesidene til «The International Day of Prayer for the Persecuted Church».

Offer
Vi vil bli takknemlige om det blir innvilget et offer til Norsk Misjon i Øst sitt arbeid i med «Søndag for de forfulgte».


Print artikkel Skriv ut artikkelen 


 

 Nettløsning og design er levert av Kréatif