De Frie Evangeliske Forsamlinger i Norge

Alle juniorene ville følge Jesus

Gunn Synnøve Hammersland fikk en åpenbaring av viktigheten av leirarbeidet under en juniorleir i Liarvåg.

Ved Leif Frode Svendsen
Oppdatert: (24.8.2010)

På en gammel skole i Liarvåg i Tysvær Kommune, som til daglig fungerer som menighetslokale, blir det hver sommer arrangert minior- og juniorleir. 

- Mange voksne vil kanskje si at forholdene er litt kummerlige her, men barna har det kjekt, sier Gunn Synnøve Hammersland fra Sion Mosterhamn. Hun har selv gode minner fra stedet, først som deltaker og siden som leder gjennom mange år. I 2010 er hun tilbake som juniorleder. 

/apps/image.php/gunn_0910(1).jpg?width=350&height=468&image=/dgbFiles/image/2010/gunn_0910(1).jpg- Egentlig var det helt tilfeldig! Det var mangel på ledere, og i Sion på Moster ble det oppfordret om at noen godt voksne kunne være med. Jeg ble derfor med som en ”voksenkontakt”. I min alder er det jo ikke like greit å være nattevakt, ikke har jeg energien til å kjøre masse aktiviteter heller. Men – jeg kan være en åndelig mor, og møte den åndelige hungeren du møter hos juniorene, sier Gunn Synnøve. 

Alle ville følge Jesus

Og for en leir det ble! I det siste kveldsmøtet på lørdagen utfordret leirpresten alle som ville følge Jesus, ville ta imot han, om å stå opp på stolene og bekjenne for alle: Jeg vil tilhøre Jesus! Alle juniorene reiste seg opp – og ba en ”herme-frelses-bønn” med leirpresten. 

Bildet: Her ser vi ledere fra Sion Mosterhamn, Sverre, Gunn Synnøve og Svein Konrad. 




Print artikkel Skriv ut artikkelen
 


 





 



Nettløsning og design er levert av Kréatif