Misjon

Fam. Bjerkeng

Nyhetsbrev juni 2011

Les om familien Bjerkeng sin avslutning av tjenesten i Japan og hvorledes de opplever det å være tilbake i Norge.

Oppdatert: (13.7.2011)

12. juni reiste Harald og Benjamin tilbake til Norge. Dermed er vår aktive tjeneste ved Nytt Livs Lys i Japan over for denne gang. 10 år er ikke så lenge dersom man sammenligner med andre misjonærer. Selv om vi avslutter denne tjenesten nå, vil spredning av evangeliet igjennom det trykte ord alltid være en del av oss. Det er vanskelig å beskrive vår takknemlighet for all den forbønn og økonomisk støtte vi har mottatt som misjonærer. Gud er god! Han fortjener all ære!  

28. mai hadde foreldrene i Benjamins klasse en fest for elever og lærere, hvor vi hadde leker og sport i gymsalen og deretter spiste sammen. I tillegg ble de elever og lærere som ikke fortsetter i klassen til høsten bedt for. Det var en veldig hyggelig sammenkomst. Noen dager senere hadde alle elevene en presentasjon hvor de viste hvilke erfaringer og inntrykk de har fått i ungdomsskolen.  6. juni var den store dagen. Da var det ”Graduation” med middag, fotografering og deretter utdeling av diplomer til alle elevene som nå er klare for videregående (High School). Alle var dressa opp i sine fineste klær. Det ble en minneverdig kveld.

Vi som familie er veldig takknemlig for at Benjamin kunne komme tilbake og fullføre skolen på en god måte. Dessverre ble det ikke slik for Sarah. Hun synes det var litt urettferdig, men hun har hatt en 
fin periode på Eid barneskole istedet.  

Trykkeriet 
De siste to månedene har vi gjort alt vi har kunnet for å spre de gode nyhetene om Jesus Kristus til det japanske folket. Vi tror dette er en gylden anledning til å nå ut med evangeliet. Det har vært veldig oppmuntrende å se hvordan forskjellige menigheter og organisasjoner fra mange land har respondert på situasjonen. Vi er veldig takknemlig og priviligert som så langt har trykt mellom 3 og 4 millioner eksemplarer av litteratur for distribuering over hele Japan.  

Kina 
Mye energi går med til å spre evangeliet i Japan, men vi må heller ikke glemme de mange millioner av våre brødre og søstre i verdens mest folkerike nasjon som er uten en bibel. Det er veldig vanskelig å på en god måte beskrive bibelbehovet i Kina. Samtidig som vi er takknemlig for hva som blir gjort inne i landet, må vi huske på at kinesiske bibler bare blir trykt på et sted. Antall trykte bibler er kontrollert av myndighetene og distribusjon kan bare skje gjennom registrerte menigheter. Derfor har mennesker som lever på landsbygda store problemer med å skaffe seg en bibel. Hele tiden mottar vi forespørsler (nødrop) fra pastorer, evangelister og andre over hele landet om bibler. Vi har et sterkt ønske om å hjelpe, men må holde igjen på grunn av mangel på midler.

Les nyhetsbrevet i sin helhet her: Juni 2011.pdf


Print artikkel Skriv ut artikkelen
Nettløsning og design er levert av Kréatif